Video AUDIO. ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ dintr-o ședință PSD: "Cine nu votează cu Ponta să meargă la mama dracului!"

1690
3
AUDIO. ÎNREGISTRARE EXPLOZIVĂ dintr-o ședință PSD:

Articole recomandate

Primari, consilieri, directori de deconcentrate sau directori de școli, toți au fost puși pe lista neagră de PSD. Cel puțin asta s-a întâmplat la Satu Mare, unde, supărat că a pierdut alegerile în județ, președintele organizației și vicepreședinte al CJ, Mircea Govor, a convocat, pe 4 noiembrie, o ședință de criză în care i-a amenințat pe aceștia cu demiterea și tăierea fondurilor, dacă în turul II Victor Ponta nu va câștiga alegerile. În înregistrarea audio obținută de gândul.info, Mircea Govor le transmite, pe un ton ridicat, colegilor că nu se pot "pișa pe șefi".

"Cei care nu veți avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Județean și cât am posibilitate, nu o să primiți niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero, când se impart …(neinteligibil) zero și garantez că niciunul nu mai primește nimic. Stați și muriți, asta e viața. Deja nu se mai poate..."

"Cine nu votează cu Ponta să meargă la mama dracului!"

Pe lângă șefii de deconcentrate și directorii de școală, președintele PSD Satu Mare susține că a vorbit cu "preasfințitul" și că preoții se vor implica în campania electorală de partea lui Victor Ponta. În caz contrar, pot să-și ia adio de la fonduri, iar "preotesele" vor fi date afară. În înregistrarea obținută de gândul, Govor își asigură colegii că a vorbit cu "presfințitul" care a fost "de partea noastră total", și prezintă cum vor acționa preoții în ziua alegerilor.

"Am vorbit cu preasfințitul, am vorbit cu toți popii. Exact cum vorbesc cu voi, așa am vorbit și cu ei și am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreți să fiți de partea noastră, s-aduceți să votați cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la ușa nu mai veniți. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraților, NU, la revedere, și i-am spus la preasfințit, a spus presfințitul trimiți în fiecare localitate, în fiecare biserică un om, ăla să trimită SMS și-n localitatea la care n-o spus să votezi cu Ponta să nu-l văd. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate. Deci preasfințitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. (...) Și încă ceva, la toți popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am și spus. Toți au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează. Deci s-o terminat. Deci de-acum înainte intru până mă duc la…. Păi da ce suntem noi, mă, casă de binefacere, suntem proști? Nu mai suntem proști, am fost destul", spune șeful PSD Satu Mare.

"Vă așteptăm să veniți să fiți de partea noastră și la revedere"

Govor face, totodată, planul pentru ziua alegerilor în care activul de partid, directorii de deconcentrate, profesorii din județ trebuie să fie fie prezenți câte doi în fața secțiilor de votare și să vorbească cu oamenii.

"Deci am hotărât în felul următor: la fiecare secție de votare vreau să văd doi oameni în fața secției de votare, din care să fie consilieri locali, în special dacă avem, să fie directori/profesori de școli, să fie poștașul din sat, să fie reprezentantul direcției sanitar-veterinare (...) În fața secției de votare să fie la intrare doi oameni care să stea de vorbă cu omul: Bună ziua, bine ați venit, vă așteptăm să veniti să fiți de partea noastră și la revedere. (...) Deci la fiecare secție de votare. Pe lângă asta trebuie să meargă din casă în casă să le spună la oameni în felul următor: oameni buni, nu facem voturi, nu ne gândim pentru comună, stăm degeaba", spune Govor.




Comentează știrea

ath
11 noiembrie 2014
Dumnezeu a ajuns pe taraba preotilor

Dumnezeu este de vanzare.Nici nu-si dau seama acesti preoti cat rau au putut sa faca ordodoxiei.Josnic..... ! Exista romani catolici,romani protestanti,avem musulmani in tara.Asta este presedintele care uneste ? Huoo.... Ponta ! Numai in Rusia mai vezi asa ceva. Opriti putinizarea Romaniei !

...
11 noiembrie 2014
...

Sa votam Iohanis PDL+PNl pentru a il schimba pe Basescu de la PDL? aste numiti voi schimbare?

Răspuns la: Dumnezeu a ajuns pe taraba preotilor
Adăugat de : ath, 11 noiembrie 2014
Dumnezeu este de vanzare.Nici nu-si dau seama acesti preoti cat rau au putut sa faca ordodoxiei.Josnic..... ! Exista romani catolici,romani...
zoro
11 noiembrie 2014
bravo Cuget

Daca alta data va criticam, acum va laud pt faptul ca prezentați realitatea. Asta e un vârf de iceberg, nu cred ca putem înțelege amploarea acestui fenomen. Si ca sa fiu corect pana la capăt, sunt convins ca asemenea practici găsim la toți, din păcate. Vrem sa fim liberi !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5458 secunde