"PSD este un partid al găinarilor. Am sesizat Poliția"

252
Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, azi, după ce mai multe găini moarte și vii cu bilețele la gât au fost aruncate în curtea sediului ACL, că au fost sesizate Poliția și ANSVA, arătând că este o campanie care îi provoacă scârbă, iar PSD este "un partid al găinarilor".

"Asistăm la o campanie de o violență extremă, o campanie pe care pe mine una mă îngrozește și îmi provoacă în același timp scârbă, aș putea să spun. Nu a fost nicodată de la Revoluție încoace o campanie care să atingă un asemenea nivel de josnicie, de mojicie, de lipsă de respect față de valorile democratice. Este o competiție pe care PSD nu înțelege să o ducă corect, a avut atâtea atacuri la candidatul Klaus Iohannis de la începutul campaniei și până astăzi și nu mă refer la atacuri care țin de democrație, ci de atacuri murdare, încât această mizerie de astăzi, acest lucru nemaiîntâlnit în democrație, să arunci găini moarte în curtea unui partid cu diverse mesaje referitoare la candidatura lui Klaus Iohannis, la tot ce înseamnă Klaus Iohannis mi se pare un atac la tot ce însemană stat de drept și democrație", a afirmat Gorghiu.

Alina Gorghiu a spus că a fost sesizată Poliția care va face demersuri pentru identificarea persoanelor implicate și ANSVA în legătură cu starea găinilor.

"Am sesizat bineînțeles Poliția, a venit, a făcut niște constatări, vor face demersuri în continuare pentru a identifica pe cei care au intermediat acest gest. Cred că PSD este un partid al găinarilor și îmi cer scuze pentru comparație față de găinile care trăiesc în curte pe care nu au reușit să le omoare și să le atârne de gât mesaje violente și lipsite de bun simț și va veni de asemenea ANSVA să constate ce se întâmplă cu animalele, cu păsările moarte", a spus ea, citată de mediafax.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0423 secunde