Dragnea promite că reabilitarea Cazinoului va fi finalizată peste doi ani

288
3
Dragnea promite că reabilitarea Cazinoului va fi finalizată peste doi ani - dragneapromitecazino-1415899959.jpg

Articole de la același autor

După ce au participat la lucrările de testare a rezistenței noului pod construit în zona Agigea, liderii PSD și PLR, însoțiți de mai mulți oameni politici și oficiali locali au vizitat faleza Cazinoului din Constanța. Ajunși în fața Cazinoului, vicepremierul Liviu Dragnea a anunțat că în primăvară vor începe lucrările de reabilitare a obiectivului turistic.


"Cazinoul trebuie neapărat reabilitat, altfel, în scurt timp, va ajunge o ruină. În luna decembrie începem procedura de licitație pentru proiectare și execuție. Lucrările de reabilitare și reconsolidare a Cazinoului încep în primăvara anului viitor și vor fi finalizate peste doi ani", a declarat Liviu Dragnea.


Prezent la acțiune, ministrul Finanțelor, Darius Vâlcov, a spus că, în prezent, se lucrează la o nouă lege a cazinourilor, scopul final fiind aducerea de bani la bugetul țării.


Reamintim că, luna trecută, consilierii locali ai municipiului Constanța au apro-bat proiectul de hotărâre privind transferarea Cazinoului din Adminis-trarea Consiliului Local în Administrarea Companiei Naționale de Investiții. 


"Acest transfer va avea loc provizoriu, până la reabilitarea Cazinoului, după care el se va reîntoarce în administrarea Consiliului Local. Am luat această decizie în urma unei discuții cu vicepremierul Liviu Dragnea deoarece, dacă am fi reparat cu bani de la bugetul local ne-ar fi sărit constănțenii în cap, ar fi spus că puteam face altceva cu atâția bani. Mai bine cu 10 milioane de euro, cât costă investiția, aș putea construi blocuri pentru sărmani sau alte lucruri pentru constănțeni. Așa că dăm Cazinoul către Compania Națională de Investiții și după ce va fi reparat, el va reveni în su-bordinea Consiliului Local Constanța. Deocamdată, nu știu ce destinație va avea clădirea, vom vedea pe parcurs, măcar să fie reabilitată, să nu se schim-be guvernul, sau chiar dacă se schim-bă, cei care vin să fie de acord cu reabilitarea care prevede costuri de 10 milioane euro pentru reabilitare și alte câteva mii de euro pentru dotare", declara primarul Radu Mazăre.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

silvia
14 noiembrie 2014
operator pc

Cele mai noi locuri de munca!  Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

alexe
3 martie 2015
niste mari corupti

eu sper ca voi sa fiti finalizati pe la instante cat mai repede si sa stati la racoare tot restul vietii.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : Când vine Victor Ponta la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1972 secunde