Două noi locuri de joacă, amenajate la Cumpăna

528
3
Două noi locuri de joacă, amenajate la Cumpăna - cumpanalocdejoaca-1478196093.jpg

Articole de la același autor

Primăria comunei Cumpăna amenajează, în perioada următoare, două noi locuri de joacă pentru copii. Primul va fi amenajat pe strada Cireșica, aproape de intersecția cu strada Zorelelor, iar cel de-al doilea va fi amenajat la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Theodor Palade. 


"Comuna Cumpăna are nevoie de cât mai multe locuri de joacă pentru copii. Aici era un teren viran și s-a găsit această soluție, care credem că este mai bună pentru toată lumea. Vreau să îi rog pe cetățenii din zonă să acorde mai multă atenție acestor locuri de joacă pentru copii, să le păstreze și să nu le distrugă, pentru că amenajarea și întreținerea locului necesită multă muncă și costuri care sunt plătite de la bugetul local", a declarat viceprimarul Florin Neagu .


Comentează știrea

cum pana mea
4 noiembrie 2016
joaca in cizme

Si cum se ajunge la acest loc de joaca de pe ciresica? in cizme , str. micsunelelor e plina de noroi , lebedelor la fel , brandusei ! asta inseamna sa fii bun primar , iti bati joc de copii si de mai dai si mare !

Taci,măi !
4 noiembrie 2016
...pana mea

Aici e vorba de doamna Mariana,mare pesedista de Cumpna.Care doamna Mariana se afla pe lista la Camera Deputatilor.Dar doamna Mariana nu candideaza la Camera.Nu,nici nu i-a trecut prin cap.Ea a fost trecuta pe lista ca sa infrumuseteze imaginea pesedeilor constanteni. Deci locul de joaca este amenajat pentru pesedei.Cum pana mea a fost gata tocmai in campania electorala ? Lume proasta.Te apuca scarba.

Răspuns la: joaca in cizme
Adăugat de : cum pana mea, 4 noiembrie 2016
Si cum se ajunge la acest loc de joaca de pe ciresica? in cizme , str. micsunelelor e plina de noroi , lebedelor la fel , brandusei ! asta inseamna...
Cuget fata ochi
4 noiembrie 2016
Pozaru

Cel care a facut poza pt articol a fost legat la ochi sa nu vada in jur! Ca altfel nu cred ca il lasa deontologia de gazetar sa nu faca si o poza vis.a.vis de locul de joaca !un noroi perfect pe ostrada perfecta mergea langa un loc de joaca nou!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5808 secunde