Dragnea, despre pensionările din armată: Poate nu-i mai interesează onoarea militară

325
5
Dragnea, despre pensionările din armată: Poate nu-i mai interesează onoarea militară - liviudragnea-1501684060.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, în legătură cu pensionările din sistemul de apărare pentru a beneficia de legea în vigoare, că cei care fac aceasta se lasă manipulați sau nu-i mai interesează onoarea militară, menționând că pensiile nu vor scădea, dar nu vor fi mai mari decât salariul.

"Înseamnă că se lasă manipulați sau nu-i mai interesează onoarea militară. Deci pensiile nu vor fi tăiate. S-au convenit ieri, la coaliție, câteva principii importante. Deci pensiile nu scad, în schimb nu se mai indexează decât cu rata inflației. Sunt niște anomalii, trebuie să recunoaștem. Cei care lucrează în Ministerul Apărării, Ministerul de Interne, SRI, SIE, STS sunt oameni care apără această țară, care au foarte multe constrângeri, interdicții și care trebuie să aibă foarte multe venituri bune, dar nu cred că mai este vreo țară în lume unde pensia este mai mare decât salariile. Cu toate acestea, noi am spus că nu se taie", a afirmat Liviu Dragnea.

El a spus că nu vede motivul pentru care aceștia vor să iasă acum la pensie.

"De ce să iasă acum? Înțeleg că există o dorință să aibă mai mulți bani, dar pensia nu trebuie să fie mai mare decât salariul. Deci nu va fi un dezastru, nu va fi o hemoragie. Pe de altă parte, ieși la pensie la 40 de ani?", a spus Dragnea.

Comentează știrea

Face pe prostu' ca sa-i mearga bine
3 august 2017
Draknea

Emil Boc a stabilit o regula de acordare a pensiilor militare pe principiul contributivitatii.A venit apoi Draknea cu toata gasca lui de derbedei penali si a schimbat totul in 2015,ca sa castige alegerile...PSD le-a dat bani fara numar la militari,aviatori si magistrati ca doar n-au dat din averea partidului. Acum nu e buna nici legea care au dat-o chiar ei in 2015.Tampita adunatura de politicieni mai exista si in partidul asta.Vad ca Draknea este foarte afectat de pensia militarilor,magistratilor si aviatorilor dar nu vrea sa ne lamureasca si pe noi cum si-a facut el averea aia de nesimtit daca a fost un bugetar lefengiu toata viata lui.Mai,gazetarilor, romanasilor voi nu sunteti curiosi de unde are asta averea aia de mârlan ?

MIHAI
3 august 2017
DRAGNEA REPEREAZA ONOAREA

Dragnea vorbeste de onoarea militara cu intentia vadita de a ne face sa credem ca onoarea poate fi de mai multe feluri . Daca exista onoare militara , credem ca este firesc sa existe si onoare civila , onoare politica , familiala , onoare financiar-bancara , intelectuala , filozofica etc . De exemplu , putem sa-l consideram pe Dragnea un etalon al onoarei politice . Partidele, institutiile statului , parlamentul fiind depozitarele onoarei devenita proverbiala in Romania . Functiile se dau de catre onorabili numai celor care au onoare sau pot deveni rapid onorabili . Functia este direct proportionala cu onoarea si invers . Sa revenim la cei care dau navala sa iasa la pensie fiind manipulati sau lipsiti de onoare dupa cum afirma cel mai onorabil dintre onorabili , Dragnea . Daca generalii pot fi manipulati , ce sa mai zicem de " prostime " . In ceea ce priveste onoarea , sa fim seriosi , onoare fara caracter nu exista , lipsa de caracter fiind trasatura tuturor celor care au parvenit in politica . Nu putem ignora nici perfidia cu care Olguta , s-a facut instrumental acestui act diversionist prin care cei incriminati au fost avertizati : aveti grija dlor generali ca daca vreti sa iesiti cu pensii babane din functiile in care nu ati facut nimic , cereti pensionarea acum , altfel veti avea ghinionul ca in loc de o pensie de 10-12.ooo de lei sa primiti o amarat de pensie de doar 5-6000 de lei , ceeace PSD , partidul celor ce nu muncersc , nu poate permite . Si dnii generali , disciplinati si specialist in tactici si strategii , au inteles si si-au depus cererile de pensionare . Partidele au reusit marea performanta de a cultiva si implementa pentru multe decenii de acum incolo , oportunismul , carierismul , servilismul , incompetenta si capacitatea de a castiga sau pastra avantajele dobandite pe caile deja cunoscute . Romania este tara in care toate josniciile sunt permise . Si pe masura ce privilegiile castigate de nemernici devin drepturi istorice , josnicia va ramane inlocuitorul a ceea ce se cheama demnitate si caracter . Si este abia inceputul , Nu avem inca atata imaginatie sa intelegem ce ne asteapta de la iubita noastra clasa politicianista . Pana la urma se poate pune intrebarea : poporul roman chiar nu intelege nimic din ceea ce se intampla ? Sau potrivit istoricului instinct de conservare se roaga ca actualul sistem sa se mentina pentru ca sa nu vie altul si mai rau in locul lui ?

DODO
3 august 2017
onorabilul Don Dragnea

inca odata PSDragnea a demonstrat lipsa crasa de profesionalism si ca altadata arunca pe piata legi necoapte Numai vigilenta societatii civile a impiedicat sa avem parte de catastrofe legislative Unde sint maretii specialisti in toate a paridului? cred ca nici nu au existat vreodata Tot ce ma uimeste acum este ca inca mai sint voci care le da dreptate !!! ce bine era daca ieseam cu toti la vot , acum nu trebuia sa stam cu ochii beliti si cu inima la gura la ce se intimpla Poate este o lectie pentru multi ( cam dura )

dracnea
3 august 2017
pt dracnea

eu zic sa ti iei pe Olguta pe Carmen Dan sa coborati in strada sa vedeti cum este viata politistilor nu a chestorilor bateti apa in piua sunt catva cu pensii nesimtite care au furat la ore suplimentare la prime si functii restul care sunt cei multi si .... agentii ce pensii au pe legea actuala sa aud

Gigi
3 august 2017
Chiar ma intreb ...

Cand am trecut in rezerva mi-am predat si pistolul si celelalte efecte militare . Dar cu dezordinea din tara asta de 28 de ani , chiar niciun militar mai descurcaret , nu si-a luat vreo mitraliera acasa ? Asa , pentru cosit ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4138 secunde