Dragnea: Dosarul "Referendum" nu se referă la acte de corupție

83
Dragnea: Dosarul

Articole de la același autor

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a precizat că a decis să candideze la șefia interimară a PSD după o lungă perioadă de reflecție, în care a luat în serios și dosarul "Fraudă la referendum", despre care spune că "nu se referă la acte corupție", dar și situația specială în care se află partidul.

"Din câte îmi aduc aminte, dosarul "Referendum" nu se referă la acte de corupție, pe de o parte. Pe de altă parte, iau în serios acest lucru. Asta m-a și făcut să mă gândesc atât de mult timp, dar noi acum suntem într-o situație specială. Efectiv, o situație specială și pentru o perioadă strict limitată, până la organizarea congresului, se pot adopta măsuri speciale și putem lua și decizii care în mod normal nu se iau, sau putem avea o implicare ce într-o situație obișnuită nu ar fi", a afirmat Dragnea. 


El a răspuns astfel unei întrebări referitoare la modul în care le va răspunde, astăzi, la reuniunea Comitetului Executiv Național PSD, unor colegi care vor ridica problema dosarului său, aflat la instanță. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1594 secunde