Dragnea: Măsurile din legea anti-furmat sunt extrem de dure

132
Dragnea: Măsurile din legea anti-furmat sunt extrem de dure - dragnea3-1458121794.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că 'măsurile din legea anti-fumat sunt extrem de dure" și "fizic, natural nu pot fi respectate" și astfel se vor găsi tot felul de mijloace pentru a fi ocolite.

"Măsurile din legea anti-fumat sunt extrem de dure, sunt exclusive, iar fizic, natural nu pot fi respectate și atunci se vor găsi tot felul de mijloace de a fi ocolite. Vă spun cu sinceritate, legea în forma actuală este mult prea dură, este bine să existe interdicții în ceea ce privește fumatul în spațiile publice, dar și pentru vicioși, care totuși nu sunt excluși de societate, trebuie să existe, așa cum sunt și în aeroporturi, acele spații unde să se poată fuma în condiții civilizate', a declarat Liviu Dragnea, care a precizat că este fumător.

Președintele PSD a adăugat că din cauza presiunii a milioane de români care fumează, legea va fi încălcată. 'Dacă ne uităm în istorie, orice măsuri de genul acesta care sunt foarte dure și complet exclusive nu au putut fi respectate, pentru că nu se poate din cauza presiunii a milioane de români care fumează ea va fi încălcată și atunci înseamnă că avem o lege care nu poate fi aplicată ', a mai afirmat el, citat de Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Politică-Administrație : Ce spune Dragnea despre ALDE
Pagina a fost generata in 1.0033 secunde