Ce spune Dragnea despre ALDE

123
Ce spune Dragnea despre ALDE - dragneamormoloci-1455113028.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Liviu Dragnea, consideră că formațiunea politică condusă de Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin - ALDE - are șanse să ajungă pe locul al doilea pe eșichierul politic. 


"Eu cred că ALDE are șanse să devină partidul pe locul II. Cel puțin anul ăsta. UNPR nu cred că poate, cel puțin acum, să vizeze locul II", a declarat Dragnea, astăzi, citat de Agerpres, la Palatul Parlamentului, după semnarea protocolului de colaborare în alegeri PSD-ALDE. 


Liderul social-democraților a explicat că șansele pe care le dă ALDE țin de modul în care evoluează PNL pe scena politică.

"Așa cum evoluează noul PNL, sunt toate șansele ca adevărații liberali să ajungă pe locul II pe scena politică, în timp rezonabil. Sunt din ce în ce mai mulți liberali care nu înțeleg cum PNL a ajuns să fie condus de Blaga și de Boc (...) și au înțeles că PNL este folosit ca o mască pentru fostul PDL, numai că aceste măști se topesc foarte repede fiindcă românii nu pot uita ce au pățit din cauza guvernării Băsescu-Boc", a susținut Liviu Dragnea. 


În opinia sa, spre ALDE se vor îndrepta din ce în ce mai mulți liberali. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Zi cu emoții pentru Liviu Dragnea
Pagina a fost generata in 0.3548 secunde