Dragnea susține că acordul de coabitare poate fi salvat

43
Dragnea susține că acordul de coabitare poate fi salvat - liviudragnea13006514931-1381393816.jpg

Articole de la același autor

Vicepremierul Liviu Dragnea a susținut că premierul Victor Ponta vrea ca acordul de coabitare cu președintele Traian Băsescu să funcționeze și că pactul poate fi salvat.




Președinte executiv al PSD, Liviu Dragnea a afirmat că pactul de coabitare "a fost necesar inițial, pentru că, cel puțin așa a părut, că acel document scris pe care premierul l-a respectat și și l-a asumat cu toată responsabilitatea și l-a luat în serios a fost apreciat de cancelariile internaționale și a arătat că, în România, în 2013, va fi stabilitate, înțelegere, o colaborare instituțională corectă între Guvern și Președinție și, din câte știu eu, premierul dorește în continuare ca acest acord să funcționeze, nu dorește să-l denunțe". 
Întrebat dacă personal crede că pactul de coabitare mai poate fi salvat, Dragnea a răspuns: "Da, eu cred că da. Sunt realist". 


El a mai spus că eventuala rupere a acordului de coabitare ar putea afecta România în plan extern, creând impresia că Președinția și Guvernul "nu se pot înțelege". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3758 secunde