Concurs Drept la replică

384

Articole recomandate

Referitor la articolul apărut în Ziarul "Cuget Liber" în data de 23 aprilie 2009, vă solicităm publicarea ur-mătorului DREPT LA REPLICĂ:

Afirmațiile atribuite mie de către autorul articolului, Ada Codău, referitor la așa zisele "fapte de corupție" ale unui director din Primăria Municipiului Constanța NU ÎMI APARȚIN.
Este grav că respectiva jurnalistă încearcă să inducă în eroare opinia publică prin astfel de practici care nu sunt conforme cu codul deontologic al jurnalistului român.
Sunt o persoană care crede în prezumția de nevinovăție a oricărui cetățean român conform normelor de drept și Constituției României.
Faptul că lupt și afișez interesele cetățenilor comunei Agigea nu înseamnă că trebuie prezentate tendențios și disimulate în astfel de practici.
Cu speranța publicării acestui drept la replică pentru o corectă informare a publicului.
Primar, Cristian-Maricel Cîrjaliu

***

Nota redacției
Menționăm că autorul articolului "Primarul Cîrjaliu se luptă pentru Portul Constanța Sud Agigea", Ada Codău, NU A ATRIBUIT primarului de Agigea, Cristian Cîrjaliu, afirmații referitoare la faptele de corupție ale Ramonei Dospinescu, directorul Direcției Patrimoniu din Primăria Constanța. Afirmația respectivă aparține jurnalistului și este conformă cu realitatea.
În contextul neregulilor reclamate de primar cu privire la activitatea Ramonei Dospinescu am amintit că directorul respectiv este "judecat pentru corupție", lucru cunoscut de cititorii noștri din rechizitoriul alcătuit de DNA și înaintat instanței în procesul retrocedărilor ilegale de la Constanța.
A spune că această persoană este "judecată pentru corupție" nu încalcă prezumția sa de nevinovăție și corespunde fidel realității. Trebuie menționat că Ramona Dospinescu exercită în acest moment ILEGAL funcția de director în Primăria Constanța, statutul funcționarului public prevăzând suspendarea din funcție în cazul persoanelor judecate pentru fapte de corupție, fapt pe care l-am adus la cunoștința cititorilor în articolul "Primăria penală" din data de 11 martie 2009.
Respingem, prin urmare, acuzația de tendențiozitate și încercare de a induce în eroare opinia publică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7057 secunde