Duminică începe Festivalul Filmului Rusesc KINO+

180
Duminică începe Festivalul Filmului Rusesc KINO+ - film3-1362667492.jpg
Comunitatea Rușilor-Lipoveni din România, filiala Mangalia în colaborare cu Primăria Municipiului Mangalia și Consiliul Local Mangalia organizează în perioada 10-16 martie 2013 FESTIVALUL FILMULUI RUSESC KINO+. 


Deschiderea festivă va avea loc duminică, 10 martie 2013, ora 18.00 în sala de spectacole a Casei de Cultură a municipiului Mangalia. La eveniment vor participa reprezentanți ai CRLR București și ai administrației locale, invitați din mediul artistic, scriitori, cadre didactice și alți iubitori de film de calitate.


În foaierul Casei de Cultură a Municipiului Mangalia se va putea vizita o expoziție de obiecte specifice etniei rușilor-lipoveni. În cadrul spectacolului inaugural se vor prezenta informații despre istoricul comunității în România și la nivel local, despre Festivalul KINO+ și vor evolua tineri români și ruși-lipoveni talentați din localitate. Proiecțiile vor avea loc în perioada 10-16 martie 2013, la ora 18.00, în sala Casei de Cultură a Municipiului Mangalia. Intrarea este liberă!




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2053 secunde