Dumitru Bocai rămâne consilier și președinte la PDL Ovidiu

577
3
Dumitru Bocai rămâne consilier și președinte la PDL Ovidiu - bocai-1339623251.jpg
Fostul primar al localității Ovidiu, Dumitru Bocai, a declarat, pentru "Cuget Liber", că va rămâne în consiliul local, pentru că are o responsabilitate foarte mare față de oamenii care l-au votat. Bocai spune că, deși pierderea scaunului de primar a fost destul de dureroasă, va continua să se implice în buna desfășurare a proiectelor importante pentru localitate.
"Am o responsabilitate pentru cei 2.000 de oameni care m-au votat. Voi rămâne în consiliul local pentru a putea contribui la finalizarea proiectelor începute de mine, precum și la implementarea unor proiecte noi", a spus Bocai.
Întrebat dacă are intenția de a părăsi funcția de președinte al Organizației locale PDL Ovidiu, pe modelul lui Tudorel Calapod de la Năvodari, Bocai a menționat: "De să renunț la această funcție? Fiecare își cunoaște motivele pentru care a luat aceste decizii. Eu voi rămâne președinte și îmi voi continua activitatea în cadrul primăriei și la conducerea organizației PDL Ovidiu".
Menționăm că, după ultimele alegeri, Consiliul Local Ovidiu are șase membri de la PSD, cinci de la PNL, patru de la PDL și doi de la PP-DD.

Comentează știrea

Sida lu` Eba
14 iunie 2012
Mai e Dobiboci

Mai,Bou si cai!!-vopsitul in verde al bordurilor si umplutul stalpilor cu panselute(fara numar,fara numar):nu te-a ajutatDobiBok =adept bishnitzar de TroCoceni care esti..

BOBI
14 iunie 2012
TRADAREA

mitica sunt curios sa vad ce poate acest scupra! dar ordinele vin de la tata(mazare) bunic(constantinescu).scupra=catelusu lor! pt ovidiu va fi bine oare??? se te vor regreta ovidenii mitica!!!! mitica ai fost vandut de oamenii tai! ai avut 2 scursuri de oameni in poiana(pacea si giumba) niste tradatori adevarati!! au mancat paine alba pe vremea ta dar te-au mancat sacalii!! REPUBLICA MAZARE e la ovidiu acum!! VOM REGRETA!

Orasul tristetii
27 iunie 2012
Pentru "Sida lu' Eba"

Dobitocul esti tu,ca nu privesti lucrurile cu obiectivitate si te pretezi la jigniri de duzina,tipice oamenilor frustrati,plini de invidie.Sunteti un oras al tristetii...marea prosteala a populatiei abia acum incepe.Primar Scupra,viceprimar Hanganu.Asta nu-ti da de gandit?Las' ca vedeti voi schimbare,in cel mult 3 luni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2879 secunde