Vasile Blaga:

"După europarlamentare PDL va fi cel mai puternic partid al dreptei românești"

101
1

Articole recomandate

Președintele PDL Vasile Blaga a declarat că PDL va fi cel mai puternic partid al dreptei românești după alegerile europarlamentare, iar la alegerile prezidențiale de anul viitor va exista un singur candidat de dreapta.

"După alegerile europarlamentare de anul viitor, PDL va fi cel mai puternic partid al dreptei românești, iar la alegerile prezidențiale va fi mai înțelept să avem un singur candidat al dreptei, de preferat din PDL", a declarat Vasile Blaga.

El a spus că PDL va trebui să câștige alegerile prezidențiale și să nu lase puterea în mâna stângii pentru că nu s-a inventat încă stângă care să relanseze economia.

"Avem pe liste pentru europarlamentare oameni competenți, cu experiență, dar și oameni tineri, iar după europarlamentare PDL va fi cel mai puternic partid al dreptei româ-nești și deja se află pe un trend crescător", a completat Vasile Blaga.

El spune că pentru unirea dreptei există și experiența alianței de succes Dreptate și Adevăr.

Comentează știrea

Doru
12 noiembrie 2013
Care dreapta ?

PDL este autointitulat de dreapta,el fiind de fapt un partid al oportunistilor.Cand aflat la guvernare, nu a facut decat sa distruga economia,sa anuleze pofta multora de a avea libera initiativa in a-si dezvolta afaceri cinstite,fara imbarligaturi politice,despre ce dreapta vorbesc aia? Au furat ce au apucat de la buget,ori asta nu inseamna pricepere in ale economiei,ci pur si simplu capusare si sufocare a resurselor financiare si descurajarea,demotivarea celor umane.PDL nici nu ar merita sa mai existe si nici cei care-l alcatuiesc nu merita sa mai fie acceptati in alt loc,deoarece murdaresc orice.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7759 secunde