Dușa a convocat Consiliului de Planificare a Apărării. Se va discuta și despre participarea României în Mali

109
Dușa a convocat Consiliului de Planificare a Apărării. Se va discuta și despre participarea României în Mali - dusa1345804412-1358752948.jpg

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, a convocat, astăzi,  la ora 9,00, Consiliului de Planificare a Apărării, urmând să se analizeze posibilitățile participării României la misiunea din Mali, ce vor fi ulterior prezentate în ședința CSAT, transmite Agerpres.


"România își onorează responsabilitățile pe care le are și în cadrul NATO, și în cadrul UE, pe linie de apărare. Eu, de altfel, mâine la ora 09,00 am convocat Consiliul de Planificare a Apărării. Vom analiza posibilitățile Armatei Române la o nouă misiune, pentru că aceasta ar fi o nouă misiune, dar o hotărâre în acest sens se va lua în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Noi vom prezenta mâine, vom face analiza unor variante de participare, dar hotărârea va fi luată în CSAT", a afirmat Dușa, duminică seară, la Antena 3.

Potrivit lui Dușa, o eventuală implicare a României la misiunea din Mali ar viza, mai degrabă, partea de instruire, de pregătire sau de asistență tehnică.


Citește mai mult...



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2645 secunde