"Echipa lui Crin" își începe activitatea și la Constanța

505
Organizația Municipală a PNL Constanța și-a prezentat în acest week-end principalii pași de pregătire a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din această toamnă.
Președintele interimar al filialei constănțene, Aurel Butnaru, a declarat că, în următoarea perioadă, liberalii își vor consolida cele 27 de organizații de cartier, care vor ține legătura mai bine cu cetățenii. Totodată, potrivit lui Butnaru, organizațiile vor putea stabili echipele pentru toate secțiile de votare și vor putea preîntâmpina problemele care apar de fiecare dată la alegeri, precum turismul electoral.
Obiectivul minim pe care Organizația Municipală a PNL Constanța și l-a propus pentru aceste prezidențiale este de 24%.
De asemenea, Butnaru a admis că o luptă importantă se va da între Crin Antonescu și Mircea Geoană pentru a ajunge în turul doi, când va avea loc confruntarea finală cu Traian Băsescu. Întrebat despre posibilitatea reluării legăturilor cu PD-L, vicepreședintele interimar Dănuț Culețu nu a exclus această variantă. "Trebuie să știți două lucruri: 1. Suntem în România. 2. Orice este posibil", a spus scurt el.
Totodată, săptămâna aceasta, va începe programul organizat de către "Echipa lui Crin" (Crin’s Team), o echipă alcătuită la nivel național din peste 2.000 de tineri liberali, mai precis 47 de echipe de câte 50 de tineri liberali, la nivelul fiecărei filiale a TNL. Rolul acestor echipe este de a coordona activitatea pe centrele de votare, respectiv secțiile de votare, și de a interacționa cu oamenii din zona pe care o au în responsabilitate. Mai precis, o echipă de 50 de tineri va avea de gestionat un număr de 50 de secții de votare, cu un număr mediu de 500 de familii pe secția de votare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8433 secunde