Edilul Valentin Vrabie a făcut recepția lucrărilor de reabilitare a Liceului ,,Nicolae Bălcescu” Medgidia

675
Edilul Valentin Vrabie a făcut recepția lucrărilor de reabilitare a Liceului ,,Nicolae Bălcescu” Medgidia - x-medgidia-receptie-lucrari-bun-1692283491.jpg

Articole de la același autor

„A avut loc recepția lucrărilor de reabilitare a Liceului Teoretic ,,Nicolae Bălcescu” Medgidia. Elevii noștri vor păși la începutul acestui an școlar într-o locație modernizată, care va oferi condiții optime pentru performanța în educație. Mă bucur că după atâta muncă, o parte dintre copiii și profesorii municipiului Medgidia va beneficia de un mediu optim de învățare, de confort și de siguranță!” a transmis Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia.

Proiectul pentru aceasta lucrare a fost realizat cu finanțare prin Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară – „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, iar valoarea totală estimată a contractului a fost de 5.494.379,49 lei din care: cheltuieli pentru asigurarea utilităţilor necesare obiectivului de investiții: 59.000 lei fără TVA; cheltuieli cu investiţia de bază de 5.305.379,49 lei fără TVA; organizare de şantier – 130.000 lei. Proiectul a vizat lucrări de reabilitare a școlii dar și a sălii de sport. Astfel, obiectivul general al proiectului a vizat creșterea eficienței energetice în cele două corpuri ale Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu prin derularea de lucrări de intervenție cu scopul consolidării școlii si termoizolării clădirilor, modernizării instalațiilor de preparare și distribuire a agentului termic și a apei menajere calde, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum și alte lucrări conexe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3596 secunde