Elena Băsescu vrea să devină deputat de Constanţa. "Îmi doresc să dau şi eu ţării un marinar"

1563
Elena Băsescu vrea să devină deputat de Constanţa.
Fostul europarlamentar Elena Băsescu si actualul vicepreşedinte al CJC, Claudiu Iorga Palaz, îşi depun, în aceste momente, candidaturile pentru alegerile parlamentare. Elena Băsescu deschide lista PMP la Constanţa iar Claudiu Palaz pe cea de la Senat. La ieşirea de la biroul municipal electoral, cei doi au făcut declaraţii presei.


Elena Băsescu: "Să ştiţi că, în momentul depunerii dosarului de candidatură am fost emoţionată. Când spun Constanţa spun acasă, spun portul maritim. Această candidatură este în numele tatălui meu. Îmi doresc să dau şi eu un marinar ţării, pe Traian junior, băiatul meu. Vă asigur de faptul că, dacă voi ajunge în Parlamentul României vom avea o colaborare bună. Alături de domnul Palaz vom face lucruri bune pentru Constanţa. Voi susţine mai multe proiecte care se adresează familiilor monoparentale. Voi încerca să elaborez un pachet legislativ care să simplifice această birocraţie. Sunt optimistă."


Claudiu Palaz: "Nu avem cum să nu scoatem un deputat şi un senator. Vreau să ies senator şi totul depinde de votul constănţenilor. Este un vot politic. Organizaţia Constanţa a crescut. Doamna Elena Băsescu şi subsemnatul vom intra în Parlament. La alegerile locale mulţi mi-au spus că trebuia să fiu mai agresiv. Eu cred că nu trebuie să aruncăm cu noroi în contracandidaţi".


Elena Băsescu: "Încă din 2014 Claudiu Palaz mi-a lansat această invitaţie. Din cauza faptului că eram proaspătă mămică nu am putut să onorez această invitaţie. Mi-am dorit să mă dedic exclusiv creşterii fetiţei mele. Nu am pierdut niciodată legătura cu politica. Pentru o lună mă voi muta în Constanţa cu tot cu copiii mei."


Claudiu Palaz: "Alţi parlamentari constănţeni nu au făcut nimic pentru Constanţa. Nu au fost activi. Sunt sigur că vom face o echipă bună. Acum 4 ani i-am lansat invitaţia Elenei Băsescu dar a declinat-o. Campania pe care o facem este o campanie care va avea succes."


Elena Basescu: "Îmi doresc dacă voi fi aleasă în Parlamentul României să colaborez şi cu aleşii locali. Respect ierarhia funcţiilor de conducere."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6828 secunde