Elena Ivănescu îl susține pe Gigi Chiru

339
3
Elena Ivănescu îl susține pe Gigi Chiru - ivanescu-1340095720.jpg
Organizația Județeană de Femei a PDL Constanța continuă construcția internă solidă și este alături de președintele PDL - Constanța, Christian Gigi Chiru. Totodată, potrivit președintelui Organizației Județene de Femei a PDL Constanța, Elena Ivănescu, OJF Constanța susține hotărârile Biroului Permanent Județean în ceea ce privește dizolvarea BPL Constanța, implicit demiterea din funcție a președintelui Maria Stavrositu și excluderea celor doi colegi, Mihai Petre și Dorin Opreanu.

Comentează știrea

escu
19 iunie 2012
elena ivanescu

felicitari stimata Ivanescu pentru gandurile bune la adresa d-lui Gigi Chiru;este statutara demiterea dep Stavrositu Maria ,doar asa vom avea liniste si stabilitate in organizatie.Ca presedinte al org.jud. de femei te rugam sa te implici si in org municipala de femei de a fi organizata caci la ora actuala nu -si are menirea Mult succes si suntem alaturi de Gigi Chiru

sibel
19 iunie 2012
INCET, INCET

LA CONSTANTA LUCRURILE MERG PE CALEA CEA BUNA. FELICITARI SI LA CAT MAI MULTE PROIECTE COMUNE REUSITE.

ela
19 iunie 2012
acum sa vedem clasa politica pdl-ista speram intr-o revitalizare

asa cum a aratat si in campanie dl Chiru tb sa mearga inainte numai cu oameni responsabili. E singurul dintre toti candidatii la primaria Constantei care a avut curajul sa arate intregului oras/judet si intregii tarii actele oficiale din Monitorul Oficial cu hotiile caracatitei mazare. MULT SUCCES DOMNULE CHIRU, FACETI O ECHIPA DIN SI CU TINERI.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7058 secunde