Elena Udrea a votat. "Sunt probabil singurul român care s-a întors în țară, nu-mi doresc să plec"

182
Elena Udrea a votat.
Elena Udrea s-a prezentat la urne și a precizat că, deși a votat, nu are speranțe că lucrurile din România se vor schimba în bine într-un viitor apropiat, deoarece mulți dintre candidații la prezidențiale au ocupat funcții publice, iar rezultatele activității lor "sunt cele pe care le știm".


 "Sunt, probabil, singurul român care s-a întors în România - sau printre puținii români. Eu nu-mi doresc să plec de aici, ca dovadă că am venit înapoi. Nu știu să vă spun dacă pe termen mediu - ca personal, dar și ca persoană care a fost în politcă și apropiată de cei care candidează prin faptul că le cunosc activitatea - nu știu dacă sunt mari șanse ca lucrurile să se schimbe pe termen mediu", a declarat Elena Udrea, după ce și-a exercitat dreptul de vot, la Corbeanca.


 "Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile, într-un viitor scurt, se schimbă radical în bine. Pentru că suntem într-o conjuctură, în continuare, foarte complicată în România. Mulți dintre cei care candidează au fost deja în funcții publice și rezultatele sunt cele pe care le știm cu toții", a mai spus Elena Udrea.

Udrea s-a întors din țară la începutul lunii iulie, din Costa Rica, țară unde fugise în octombrie 2018.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0114 secunde