Elena Udrea anunță că își pune purtător de cuvânt

126
1
Elena Udrea anunță că își pune purtător de cuvânt - elenaudreaanunta-1424106546.jpg

Articole de la același autor

Fostul ministru Elena Udrea spune, într-o postare pe Facebook, că în perioada următoare va desemna un purtător de cuvânt care să poată ține legătura cu presa și care să poată susține punctele sale de vedere pe alte subiecte decât cele juridice, de care se ocupă avocații. Udrea menționează în postarea pe contul său de Facebook că vrea să facă unele clarificări, deoarece a văzut că există anumite nedumeriri legate de comunicarea sa publică din ultima perioadă.

"Sunt «tocată» sistematic în presă și acest asalt asupra mea are ca rezultat creșterea presiunii asupra magistraților și impunerea unei imagini publice de vinovăție, care apoi se transformă în argumente pentru acuzatori. De aceea, înțeleg să mă apăr comunicând activ, pentru a se auzi și varianta apărării", scrie ea.

Elena Udrea a mai precizat că mesajele de pe pagina de Facebook sunt postate de echipa de comunicare și sunt transmise prin intermediul telefonului, la care are acces zilnic, în mod legal, precum toți ceilalți care se află în arest.

"În perioada următoare, voi desemna un purtător de cuvânt pentru mine care să poată ține legătura cu presa și care să poată susține punctele mele de vedere pe alte subiecte decât cele juridice de care se ocupă avocații", mai notează ea. 

Comentează știrea

bd
17 februarie 2015
loc de munca

Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 17 Februarie 2015
Stire din Politică-Administrație : Elena Udrea, în arest la domiciliu
Pagina a fost generata in 1.8757 secunde