Potrivit declarațiilor liderului pedeliștilor tomitani, Mircea Banias,

Elena Udrea participă sâmbătă la ședința Biroului Permanent Județean al PDL Constanța

4900
Democrat liberala Elena Udrea va fi prezentă, la acest sfârșit de săptămână, la malul mării. Potrivit declarațiilor președintelui Organizației Județene a PDL Constanța, senatorul Mircea Banias, Udrea va participa, sâmbătă, de la ora 12.00, la ședința Biroului Permanent Județean al PDL. Așa cum a explicat liderul democrat liberal, în contextul evenimentului se va discuta despre proximele alegeri interne, dar va fi abordat și subiectul recensământului din PDL, în ideea în care, în aceste zile, trebuie să sosească, de la centru, noile carnete de membru.
Prezența Elenei Udrea la ședința pedeliștilor constănțeni nu e deloc surprinzătoare, atâta vreme cât, din vara lui 2008, atunci când un scandal cu ecouri la nivel național a dezbinat organizația tomitană, ea coordonează activitatea filialei. În plus, așa cum preciza Mircea Banias în cursul acestei săptămâni, Udrea va fi, cel mai probabil, reprezentantul Biroului Permanent Național al PDL la alegerile interne din Constanța.

Litoralul românesc, din nou în atenția ministrului Turismului
În altă ordine de idei, prezența Elenei Udrea, sâmbătă și duminică, pe litoral, este legată și de organizarea, de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, la Mangalia, a unui seminar intitulat "Urbanismul și turismul durabil, o provocare pentru relansarea litoralului românesc". La evenimentul susținut de ministerul condus de Udrea vor participa, conform programului, și prefectul Constanței, Claudiu Palaz, dar și secretari de stat din cadrul ministerului, și anume Ioan Andreica și Sorin Munteanu și, de asemenea, directori ai unor instituții deconcentrate constănțene, precum Inspectoratul Teritorial de Stat în Construcții, Agenția Națională de Mediu și Garda de Mediu, dar și Administrația Bazinală Apele Dobrogea Litoral.
De remarcat este că, pe parcursul sesiunilor seminarului, vor fi abordate tematici precum vocația litoralului românesc și evoluția lui istorică, aspecte privind dezvoltarea urbanistică a zonei litoralului, dar și problema managementului integrat al Zonei Costiere în România. Nu în ultimul rând, trebuie precizat că ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului va efectua, cu această ocazie, o vizită de lucru pentru vizualizarea problemelor în Agigea, Eforie, Costinești, Neptun, Venus, Vama Veche.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5324 secunde