Elena Udrea vede o dreaptă unită, cu PNL la bord, dar fără Antonescu

68
Elena Udrea vede o dreaptă unită, cu PNL la bord, dar fără Antonescu - elenaudrea239b7cac80-1375605201.jpg

Articole de la același autor

Opoziția trebuie să facă orice pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din 2014, chiar și o alianță cu PNL. Odată unificată, dreapta trebuie să lucreze după un proiect comun care să împingă toate formațiunile de centru-dreapta spre o singură finalitate: Palatul Cotroceni. 

Invitată la Realitatea TV, deputatul PDL Elena Udrea a dezvăluit condițiile în care alianța cu liberalii ar urma să fie luată în calcul.

"Este nevoie de o opoziție puternică, iar o opoziție puternică, din punctul meu de vedere, este o opoziție unită. Nu-i voi răspunde lui Cezar Preda (cel care i-a sugerat să se retragă din PDL și să se alăture Mișcării Populare, n.r.) pentru că am învățat că, în politică, sfaturile trebuie să le iei de la cei care obțin și rezultate. Iar rezultatele în politică înseamnă voturi. Cred că este nevoie de o opoziție puternică și de o unitate a tuturor formațiunilor care se revendică din spectrul politic de centru-dreapta. Eu nu am nici ezitări, nici nu încerc să ascund ce cred. Cred că PDL și Mișcarea Populară, împreună cu Forța Civică, cu PNȚCD-ul, ar trebui să se regăsească într-un proiect comun care eventual să aibă ca prim obiectiv câștigarea alegerilor prezidențiale din 2014. Cu mine în PDL. Nu mă gândesc să plec din PDL, ci să contribui la unitatea dreptei și să încerc să sprijin ca PDL, Mișcarea Populară, Forța Civică, PNȚCD, de ce nu și PNL, după ce va fi dat afară de la guvernare, să construiască un pol politic puternic care să se lupte cu PSD-ul în 2014. Da, cred că se poate face o alianță cu PNL atunci când acesta nu va mai fi la guvernare", a spus Elena Udrea.

Mai mult, deputatul PDL susține că trebuie luată în calcul și o alianță cu liberalii, dar în anumite condiții.

"Când PNL va fi dat afară de la guvernare și domnul Anonescu va fi schimbat din fruntea partidului se poate face o alianță inclusiv cu PNL și se poate merge cu candidat comun la alegerile din 2014 prezidențiale", a adăugat Elena Udrea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Iulie 2013
Stire din Politică-Administrație : "Nu a fost o ceartă cu PNL"
Pagina a fost generata in 0.4643 secunde