"Elevii ar trebui să învețe comunicarea și noțiuni de cultură politică"

113
Vicepreședintele PDL Raluca Turcan, secretar al Comisiei pentru învățământ din Camera Deputaților, a declarat, marți, într-un interviu acordat RFI, că ar fi bine ca elevii să învețe comunicarea, dar și noțiuni de cultură politică în școală.


"Trebuie discutat dacă nu ar trebui să studieze și comunicarea copiii din România, atât în învățământul gimnazial, cât și liceal. Copiilor din ziua de azi le lipsesc abilitățile de comunicare, din acestea uzuale. Nu pot să poarte un dialog, nu pot să interacționeze cu cei din jurul lor, în special copiii care nu provin dintr-un mediu în care familia se ocupă temeinic de educația lor", a spus Raluca Turcan. 


Potrivit Agerpres, aceasta a criticat și măsura prin care s-a renunțat la două ore de limba română în învățământul primar. 
"Umează să purtăm o serie de dezbateri, cu specialiști în domeniu, profesioniști, parteneri din societatea civilă, să gândim o soluție pentru modificarea curriculumului. Eu cred că renunțarea la două ore de limba română în învățământul primar este dăunătoare",a mai declarat vicepreședintele PDL. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4233 secunde