Elevii din Constanța, reprezentanți în Forța Civică

371
4
Elevii  din Constanța, reprezentanți în Forța Civică - elevidinconstantalafortacivica-1391792100.jpg

Articole de la același autor

Biroul Permanent Județean Constanța al Forței Civice a aprobat, în ultima ședință, înființarea departamentului intern de specialitate, Inițiativa Civică a Elevilor. 
Această nouă structură internă, care va funcționa cu precădere la nivelul municipiului Constanța, reprezintă un nou proiect îndrăzneț, cu și despre tineri. Dacă, în interiorul partidului, cei cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani sunt reprezentați de organizația de tineret și studenți, cei de la Forța Civică au considerat că și segmentul de elevi, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, trebuie să fie în egală măsură promovat, susținut și încurajat în activitățile curente, dar și îndrumat pentru a schimba viitorul în bine. 
Coordonatorul acestui departament va fi Robert Băjenaru, fost secretar general al Consiliului Județean al Elevilor. 
În cadrul ședinței, tânărul și proaspătul membru al Forței Civice a scos în evidență că scopurile principale ale proiectului vizează trei direcții: dezvoltarea și întreținerea spiritului civic în rândul tinerilor constănțeni, motorul care poate mișca orașul, promovarea și susținerea tinerilor de valoare în fața sistemului local care închide ușa celor competenți și o deschide în fața celor cu pile sau cu bani, reprezentarea tinerilor care nu au drept de vot, dar a căror voce trebuie să fie ascultată și auzită, aceasta fiind de multe ori mai competentă și mai rațională decât a multora dintre cei care conduc destinele județului. 
Președintele Organizației Județene a Forței Civice, Dănuț Culețu, a salutat constituirea structurii destinate simpatizanților Forței Civice, precum și determinarea tinerilor de a deveni forța care să schimbe orașul. 


Comentează știrea

rex
8 februarie 2014
malpraxis

Aveti grija de copii, nu-i mai indobitociti cu politica voastra de doi lei!

ares
8 februarie 2014
felicitari

Ma bucur ca exista o astfel de initiativa. Felicitari celor ce s-au gandit la asta, deoarece elevilor constanteni li se incalca drepturile frecvent de administratia publica locala. Forta Civica Constanta da dovada de spirit civic prin sprijinul acordat elevilor. Succes elevilor! Succes Forta Civica!

sau jucarica primarului
8 februarie 2014
"rex",ogarul cu cheita

Robotelul "rex-catel cu arc" a deschis sezonul de injuraturi.Inseamna ca am intrat in campania electorala.

Răspuns la: malpraxis
Adăugat de : rex, 8 februarie 2014
Aveti grija de copii, nu-i mai indobitociti cu politica voastra de doi lei!
Adi
8 februarie 2014
Dl.Rex

Rex...singurul indobitocit de aici esti chiar tu...mars!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.599 secunde