Alma Micu, propunerea Forței Civice Constanța pentru alegerile europarlamentare

640
9
Alma Micu, propunerea Forței Civice Constanța pentru alegerile europarlamentare - almamicu2-1391350219.jpg
Reprezentanții Forței Civice Constanța au înaintat conducerii centrale a partidului o propunere la nivel de țară pentru candidatura la alegerile europarlamentare din luna mai. 


"Propunerea noastră, de la Constanța, pentru europarlamentare este tânăra Alma Micu. Și-a întocmit singură proiectul politic în limba engleză și va susține și un interviu în limba engleză", a declarat deputatul Dănuț Culețu.


Alma Micu are 37 de ani și este absolventă a Academiei de Studii Economice București. Ea este vicepreședinte al Biroului Permanent Municipal al Forței Civice Constanța. Potrivit calendarului, până la data de 10 februarie, la nivel central, Forța Civică trebuie să definitiveze lista cu propunerile pentru alegerile europarlamentare.


Comentează știrea

emerich
3 februarie 2014
Fraierii din FC au gasit bomba secolului

O sa ia p..a in brate! Hai ca ma faceti sa rad. Alt rablament nu ati gasit?

Vecin cu sugativa
3 februarie 2014
Am o propunere

Am o propunere. Sa faca o demonstratie live cum le trage la masea si se face muci in 10 minute!...Ca prin cluburi rupe sticlele. Alt betiv pe liste la Bruxelles. Vai de capul vostru, romani nefericiti!

emerich
7 februarie 2014
revenire

revin, are si poze mai reusite http://ziarultimpul.ro/articol/3650/forta-civica-constanta-merge-pe-mana-tinerei-alma-micu-la-alegerile-europarlamentare.html CE BUCATA!!!!!

emerich
7 februarie 2014
corectura

revin la mesajul anterior. are si poze mai reusite. http://ziarultimpul.ro/articol/3650/forta-civica-constanta-merge-pe-mana-tinerei-alma-micu-la-alegerile-europarlamentare.html CE BUCATA!

vecinu vecinulu'
7 februarie 2014
re:am o propunere

asa am vazut de sub masa unde scurgeam sticlele

alexandru
7 februarie 2014
respect va rog

e oare aceeasi alma? http://adevarul.ro/locale/constanta/a-smuls-familie-sirieni-ghearele-razboiului-1_5230d529c7b855ff56719f37/index.html

POPESCU
7 februarie 2014
VASILICA

CHIAR NU VA SIMTITI BINE DACA NU IMPROSCATI CU NOROI OARE NU AR TREBUI SA VA VEDETI BUBELE DIN CAPUL VOSTRU DAR ROMANUL NU SE DEZMINTE ESTE OBLIGATORIU SA MANINCE PUTIN RAHATEL SI DACA TOT SPUNETI CEVA DATI NUME SI ASUMATIVA COMENTARIILE

Răspuns la: Am o propunere
Adăugat de : Vecin cu sugativa, 3 februarie 2014
Am o propunere. Sa faca o demonstratie live cum le trage la masea si se face muci in 10 minute!...Ca prin cluburi rupe sticlele. Alt betiv pe liste...
Alma
7 februarie 2014
Raspuns

Eram la Istanbul cand s-a publicat articolul. Acum am vazut comentariile. Nici macar nu s-a facut selectia pentru europarlamentare. Eu am fost prima care a depus dosarul. Cu siguranta ca exista oameni mai pregatiti pentru a intra in aceasta competitie, si in momentul in care vor fi alesi sa candideze eu ii voi sustine. Eu vorbesc fluent limbile germana, engleza, bulgara, am studiat in limba germana, am lucrat in toate tarile Europei si sunt o femeie independenta, ceea ce pe multi ii poate supara. Sunt casatorita, am o agentie de turism pe care am construit-o fara ajutorul lui taticu sau a sotului. Actiuni de voluntariat am facut de cand ma stiu, cu multi ani inainte de a intra in politica. Actiunile au fost de succes, pentru ca am animat si nu am implicat multe cheltuieli. In ceea ce priveste celelalte comentarii, ma bucur ca exista. Eu cu asta ma ocup, cu organizarea de excursii si petreceri. De 8 martie organizez o excursie in Bulgaria, care costa numai 45 de euro, si include transport, pranz, mic dejun, petrecere si vizite. Nu accept insa in grupul meu persoane ipocrite, care vor veni sa comenteze despre cum se distreaza ceilalti. Scopul meu in viata este sa ii fac fericiti pe ceilalti si pana acum chiar am reusit. Chiar nu conteaza ce poza a fost aleasa pentru acest reportaj. Nu am de gand sa ma tunez, nu am de gand sa fac sedinte foto speciale. Cine vrea sa ma cunoasca ma poate gasi si poate vedea ca pentru varsta mea arat destul de bine. In primul rand, consider ca bunatatea si darnicia ar trebui sa caracterizeze orice roman si nu aspectul fizic. Pe langa faptul ca organizez petreceri si excursii, particip saptamanal la cursuri de salsa si promovez proiecte legate de miscarea in aer liber. Multi nu pot concepe ca o femeie poate sa realizeze multe in viata fara sa se compromita, insa vad ca porcariile sunt mult mai cautate decat lucrurile serioase. Un coleg de breasla mi-a spus acum zece ani urmatorul lucru: "atata timp cat cineva comenteaza despre tine, este bine. Nu conteaza daca este minciuna sau adevar, daca este pozitiv sau negativ. Sa vezi ce nasol este cand nimeni nu mai vorbeste despre tine". Asa ca trebuie sa multumesc celor care incearca sa ma incadreze intr-un sablon. Si publicitatea negativa este buna.

Alma
7 februarie 2014
Niste incurajari de la prieteni...pe facebook

Dana Pit Go Alma!!!! sunt mandra ca tu m ai invatat tot ce stiu azi! You will have all my support! D Acqua Dolce Constanta bvAlma!!!!!! Gloria Vintila Andersson Alma, tu esti un om extraordinar, nu simplu si normal :))) D Acqua Dolce Constanta tine-o tot asa! Tudose Alina Te sustin draga ! Imi fac si buletin de Constanta daca trebuie ! Sorin Dosoftei Cine te cunoaste te voteaza cine nu nu keep going! Popa Carmen Felicitari! Elena Petrov Succes! Mirea Stela Alina SUCCESSSSSSSSSS! Ramona Mihalache Iti doresc multe succese in politica ! Speranta ca tineri noi se vor implica in politica aproape disparuse ! Sper sa rezisti si sa motivezi si pe altii ! Floroni Oana-Maria bafta Almi! Alex Buga Mult succes ! Ivascencu Georgiana Madalina Frumoos!!! iti tin pumnii! Alina Mihut Draga mea, sa ai noroc:) Daniela Larisa Super!!! BRAVO!!! Daniela Larisa Te sustin!! Facem campanie!!! Gloria Vintila Andersson Bravo Alma! Doamne ajuta sa ai noroc. Daca tu ajungi acolo, suntem salvati Arhire Doina Tinem pumnii!!!!!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Decembrie 2013
Stire din Politică-Administrație : Demisie în Forța Civică
Pagina a fost generata in 0.4314 secunde