Elveția, interesată de potențialul litoralului românesc

308
Ambasadorul Elveției, Livio Hürzeler, a fost prezent în acest week-end la malul mării, întâlnindu-se sâmbătă cu reprezentanții administrației locale din Mangalia.
Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu primarul Mihai Claudiu Tusac, Livio Hürzeler a precizat că statul pe care îl reprezintă este interesat de noi investiții în zona de sud a litoralului românesc în domenii precum: sănătate, mediu, turism și securitate.
De asemenea, ambasadorul a propus realizarea unui acord de înfrățire între municipiul Mangalia și orașul industrial Vevey din Elveția. Deși un oraș cu bază industrială puternică, Vevey s-a lansat și în turismul cultural. Mai mult, Livio Hürzeler a propus ca relația de colaborare dintre cele două localități să se concretizeze cât mai repede prin intermediul unor schimburi culturale și sportive.
Vizita ambasadorului s-a încheiat cu o plimbare prin stațiuni. Livio Hürzeler a mai declarat că va lansa un semnal pozitiv investitorilor elvețieni pentru zona de sud a litoralului românesc, ca fiind zonă cu un potențial deosebit de dezvoltare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 10 August 2009
Stire din Politică-Administrație : Noapte bună, PNL și PDL!
Pagina a fost generata in 2.096 secunde