Emil Boc compară PSD şi PNL cu două echipe de fotbal rivale

435
Emil Boc compară PSD şi PNL cu două echipe de fotbal rivale - boc-1637943458.jpg
Primarul Clujului, Emil Boc, compară PSD și PNL cu două echipe de fotbal, cu o rivalitate istorică, care atunci când joacă pentru națională dau tot ce pot mai bun.

„Există ingredientele ca acest guvern să joace pentru România, nu pentru cluburile din care fac parte miniștrii”, a spus edilul, într-o intervenție la Napoca FM.

„Aceste două partide, PSD și PNL, sunt ca și două echipe de fotbal, care au o rivalitate istorică, dar, atunci când jucătorii acestor echipe joacă pentru naționala României, pun în plan secundar rivalitatea și joacă, dau tot ce pot mai bun, pentru țară, pentru România. Dincolo de clubul din care faci parte, trebuie să fii loial față de România. Avem un șef al Guvernului, un căpitan de echipă, pentru care, prin natura profesiei, loialitatea față de România reprezintă legea supremă. Există ingredientele ca acest guvern să joace pentru România și nu pentru cluburile din care fac parte, în primul rând. Deși aceste două partide competitoare au o premieră istorică, în acest moment, ca și coaliție, întrebarea este «Pot ele să se ridice la nivelul așteptărilor românilor și să se situeze deasupra rivalităților politice tradiționale?»”, a spus Emil Boc într-o intervenție la Napoca FM.Pagina a fost generata in 1.5377 secunde