Emil Boc s-a întâlnit cu liderii Opoziției

240

Premierul Emil Boc a declarat, ieri, că la întâlnirea cu liderii USL s-a decis ca săptămâna viitoare să fie organizată o sesiune extraordinară a Parlamentului, el precizând că discuția s-a axat pe alegeri anticipate, însă a arătat că organizarea acestora s-ar putea întinde până în august.
Emil Boc a spus că le mulțumește liderilor opoziției că au acceptat invitația din partea Coaliției pentru dialog și că au fost mai multe solicitări din partea USL, iar discuțiile au fost centrate în jurul alegerilor anticipate și a arătat că acest lucru se discută în Parlament.
Premierul a arătat că propunerea acceptată este de a avea o sesiune parlamentară extraordinară săptămâna viitoare, aici fiind locul pentru a fi dezamorsate conflictele.
Pe componenta economică, a spus premierul, s-a decis consti-tuirea unui Consiliu de Dialog Economic cu experți de la putere și opoziție să monitorizeze și să caute soluții pentru crearea de locuri de muncă.
Pe componenta politică, se așteaptă decizia Curții Constituționale privind comasarea alegerilor și apoi se va stabili calendarul alegerilor, a adăugat primul ministru.
El a spus că Guvernul are toată deschiderea de a veni în Parlament, o dată pe lună, pentru a explica măsurile pe care le va lua, arătând că este de acord cu modificarea regulamentelor celor două Camere în acest sens pentru instituirea "Orei Guvernului".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.265 secunde