Premierul a cerut intensificarea dialogului social la nivelul ministerelor și prefecturilor

226
Premierul Emil Boc i-a solicitat, ieri, ministrului Administrației și Internelor, Traian Igaș, să îi prezinte un grafic al consultărilor pe care prefecturile le vor avea cu partenerii sociali, prin intermediul comisiilor locale de dialog social, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
Totodată, premierul a cerut miniștrilor intensificarea dialogului social prin intermediul comisiilor de dialog social din ministere, a adăugat Ioana Muntean.
"Premierul a solicitat să fie informat periodic în legătură cu concluziile acestor consultări", a menționat purtătorul de cuvânt, adăugând că în ședința de Guvern s-a discutat despre manifestațiile de protest din ultimele zile. "Apreciem faptul că în ultimele zile manifestările au fost lipsite de violență. Statul trebuie să garanteze siguranța cetățenilor săi, însă excesele de ambele părți, fie că vin din partea autorităților sau a celor care protestează, nu sunt încurajate", a  afirmat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9707 secunde