ESTE OFICIAL. USL A RATAT DEMITEREA LUI BĂSESCU

368
4
ESTE OFICIAL. USL A RATAT DEMITEREA LUI BĂSESCU - referendumvotdemiterepresedinte2-1343647408.jpg

Articole de la același autor

Prezența la vot la referendumul privind demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu a fost de 46,23%, potrivit rezultatelor anunțate, în urmă cu puțin timp, de Biroul Electoral Central (BEC).

Dintre cei care s-au prezentat la urne, 87,52% s-au pronunțat pentru demiterea președintelui, iar 11,15% împotrivă.

Comentează știrea

ANTI BASE
30 iulie 2012
GOLANIE DE DOI LEI!!

CHIAR DACA I-A TRECUT GLONTUL PE LA URECHE CHIORULUI, EL IAR SE CREDE BATMAN de ROMANIA!!! BAI JEGULE DACA MAI VOTAU 400.000 de persoane, ERAI PA !! SAU CHIAR DACA VENEAU TOTI LA VOT DIN ROMANIA TOT NU RECUPERAI DE LA 10% cat ai PANA la 90% care au votat PENTRU DEMITEREA TA!!!

Relu Freshiu
30 iulie 2012
Nota de plata

Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sau ma intristez,darmite sa ma mai cert "elevat" cu cineva.Propun sa plateasca cei 200 parlamentari care au votat sa fie referendumul cu toate ca era anticonstitutional,nu erau motive intemeiate dupa cum grait-a ICCJ-ul.USL si toti "strategii" fenechii - dragnanieni -hrebenciuco-voiculescieni si-au dat cu tesla in OO-le de la Corbu !!!! Daca taceau,luau alegerile fara efort si faceau si dregeau dupa plac,"legitimati";acum dupa toate facaturile o i-au in barba la alegerile din toamna :-) .....Ce mana le-au intins PDL-ului !!!! Nu meritau ,parca i-a impins de la spate necuratu ' si felixu' !!!! Ce sansa au figurantii astia de la PDL,ies curati si uscati ,te crucesti !!!!

nicu
30 iulie 2012
politica

trebuie sa recunoaste-ti ca ati pierdut. acum demisia,antonescu si ponta,cred ca asa ar fi corect

Răspuns la: GOLANIE DE DOI LEI!!
Adăugat de : ANTI BASE, 30 iulie 2012
CHIAR DACA I-A TRECUT GLONTUL PE LA URECHE CHIORULUI, EL IAR SE CREDE BATMAN de ROMANIA!!! BAI JEGULE DACA MAI VOTAU 400.000 de persoane, ERAI PA !!...
dancu
30 iulie 2012
presedinte

bravo Basescu! mereu am fost aproape de presedintele nostru!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4 secunde