Primarul Decebal Făgădău:

"Este pentru prima dată în istoria Constanței când se întâmplă așa ceva"

11026
4

Articole de la același autor

Aleșii locali au decis, astăzi, să premieze elevii care au obținut media 10 la examenul național de bacalaureat și profesorii îndrumători cu câte 1.000 de lei. 


De asemenea, vor fi acordate recompense financiare, în valoare de câte 2.000 de lei, elevilor premiați la olimpiadele sau concursurile școlare internaționale și profesorii îndrumători. 


"Este pentru prima dată în istoria Constanței când se întâmplă așa ceva", a spus primarul Decebal Făgădău făcând referire la faptul că administrația locală îi recompensează financiar pe cei merituoși.


Comentează știrea

Parinte
1 august 2017
Premii

Ce legatura au profesorii indrumatori cu notele de zece la bac si alte examene ?Trebuiesc premiati părinții susținători care au platit din greu meditatiiile, ca doar nu își închipuie cineva ca se poate doar cu ce se preda la școală ?

Radu
1 august 2017
Corectura

Corect: 1) ... premierea elevilor... si a profesorilor... sau 2) ... sa premieze elevii... si profesorii... Incorect: ... sa premieze elevii... si a profesorilor... Corect: ... vor fi acordate recompense... elevilor... si profesorilor... Incorect: ... vor fi acordate recompense... elevilor... si a profesorilor... Doua fraze, doua greseli de scoala generala! Pacat! Cu stima, Un elev de nota 7

Elev
2 august 2017
.

Subiectele au dificultate medie. Un elev care se pregătește constat promovează bacalaureatul fără meditații, cu nota mare.

bravo Radu
2 august 2017
Corectura

Pentru Radu: Traim in Romania si asta ne mananca tot timpul... Este intr-adevar pacat sa vezi astfel de greseli intr-un articol lung de trei fraze despre promovarea studentilor cu rezultate exceptionale, avand in vedere ca articolul se presupune a fi publicat de o jurnalista cu experienta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4845 secunde