De unde puteți ridica permisele de călătorie gratuite dacă nu ați fost găsit la domiciliu

374
De unde puteți ridica permisele de călătorie gratuite dacă nu ați fost găsit la domiciliu - constantapermiseratc1-1499695736.jpg

Articole de la același autor

Beneficiarii abonamentelor gratuite pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze, lună de lună, pentru a intra în posesia acestor documente după ce reprezentanții Primăriei Constanța au decis ca acestea să fie trimise direct la domiciliu, prin Poștă.

Recent, primarul Decebal Făgădău a anunțat că, până la primirea noilor abonamente, vor fi valabile cele de luna trecută.

Pe de altă parte, beneficiarii care nu vor fi găsiți la domiciliu de factorii poștali vor putea ridica abonamentele gratuite, în perioada 13 iulie - 13 august, de la sediul Serviciului Public de Asistență Socială, situat pe strada Unirii nr. 104.

Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Municipal Constanța, de permise gratuite pe mijloacele de transport în comun beneficiază pensionarii și persoane de peste 60 de ani, fără venit, persoanele cu handicap și asistenții personali, dar și constănțenii de peste 70 de ani, indiferent de venituri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.314 secunde