Eugen Bola a fost învestit oficial în funcția de prefect

1158
6
Eugen Bola a fost învestit oficial în funcția de prefect - investireprefect-1353101519.jpg

Articole de la același autor

Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, Eugen Bola, a fost învestit oficial, vineri, în funcția de prefect al județului Constanța. 

Evenimentul a avut loc la Prefectura Constanța, în prezența secretarului de stat în relația cu Prefectura din cadrul MAI, Cătălin Chiper, care a dat citire ordinului premierului Victor Ponta de numire a lui Eugen Bola ca prefect al județului Constanța.

Totodată, la eveniment au fost prezenți fostul prefect, Bogdan Huțucă, cei doi subprefecți, Radu Volcinschi și Aidun Curt-Mola, deputatul Gheorghe Dragomir, șefii serviciilor deconcentrate din județul Constanța și primari liberali, partidul al cărui membru a fost și Eugen Bola.

În cadrul acțiunii, noul prefect a depus jurământul de credință și a vorbit despre principalele priorități pe care le are în viitor.

"Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată. Din calitatea mea de prefect, voi sprijini necondiționat toate serviciile deconcentrate și nu numai. Dau asigurări că voi respecta principiile legalității, obiectivității și imparțialității. În momentul de față, principalele priorități se vor axa pe asigurarea liniștii, a legalității și siguranței desfășurării campaniei electorale și a alegerilor din 9 decembrie. De asemenea, o altă prioritate vizează pregătirea județului Constanța pentru perioada sezonului rece ca nu cumva vreuna dintre localități să fie izolată", a spus Eugen Bola.

Noul reprezentant al Guvernului în teritoriu a preluat conducerea Prefecturii Constanța după ce Bogdan Huțucă a anunțat că nu mai dorește ca mandatul său să fie prelungit.

Decizia de numire a lui Eugen Bola în funcția de prefect al județului Constanța a fost luată, în urmă cu câteva zile, în cadrul ședinței de Guvern. Potrivit algoritmului politic, funcția de prefect al Constanței revine liberalilor, motiv pentru care aceștia l-au propus pe Eugen Bola ca reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Bogdan Huțucă se întoarce ca director la Direcția de Finanțe Publice Constanța, funcție de unde fusese suspendat atunci când a fost numit prefect.

Comentează știrea

Hanibal
17 noiembrie 2012
avem prefect perfect

Politicinismul romanesc,partidele,s-au straduit si au reusit sa numeasca in functii mici si mari,pe toti acei care au fugit de munca si raspundere,incapabili sa se afirme profesional,sa creeze ceva util.S-a impamantenit credinta ca numai prin politica poti ajunge cineva.In Parlament,in toate institutiile statului dai peste avocati.Nu ne-am mira ca intr-o zi sa vedem un avocat in functia de mitropolit sau general de artilerie.Unde este rost de leafa mare,de afaceri venale,apare si avocatul.Cine a auzit de Bola pana cand PNL l-a "avansat" consilier unde n-a facut altceva decat sa-l sprijine pe Mazare?Si uita asa,incet,incet,avocatul anonim Bola,s-a vazut uns director si astazi prefect.Dintr-o data,primind functia,este capabil sa rezolve treburile administrative ale judetului.S-ar putea ca la anul sa-l vedem ministru alaturi de alta eminenta cenusie,Hasotti.Si e doar inceputul.Sa vedeti ce se va intampla dupa ce o formatie politica sau alta va castiga alegerile.De pe acum a inceput lupta de a se gasi si numi in fruntea bucatelor pe cei mai docili,pe cei mai incapabili,usor de manipulat si de folosit in interesul celor care i-au numit.Cand se gaseste individul ideal,este trecut pe lista de functii grase ,ales,aplaudat si dus pe umeri pana la fotoliul donat de partid.El devine astfel omul de paie ideal capabil de orice.

Mine
17 noiembrie 2012
Noul Prefect

Dobrogeni ! La 9 decembrie veniti la vot in numar mare , nu lasati alde " mi-a dat , il votez " sa hotarasca in numele vostru !

Gripa
17 noiembrie 2012
Scuze...

Cam nefericita alaturare de nume si prenume...Oare se semneaza E.Bola ? Nu-mi mai vine in minte nici o persoana cu nume de virus,dar poate ca exista,e interesant...

Miruna
17 noiembrie 2012
nu cred ca stie el asta, fiind din clanul mazarist, cultura lor generala e sublima dar lipseste cu desavarsire

:)

Răspuns la: Scuze...
Adăugat de : Gripa, 17 noiembrie 2012
Cam nefericita alaturare de nume si prenume...Oare se semneaza E.Bola ? Nu-mi mai vine in minte nici o persoana cu nume de virus,dar poate ca...
admirator
17 noiembrie 2012
numai comentarii de prost gust

si pe linga subiect. Domnul Bola Eugen a fost consilier la municipiu in perioada in care PNL era "la cutite" cu PSD. Nu a fost sluga mazarista. Dar daca liderii PNL (Crin, Hashotti) au pactizat cu inamicul si s-au pupat in Piata Independetei... tot partidul i-a urmat. Asta este riscul socializarii... mai bine sa fii lup singuratic,decit tradat de lideri. Domnul Bola Eugen a absolvit facultatea Istorie-Filozofie la Bucuresti si drept la Constanta. S-a achitat intotdeauna de atributiunile ce i-au revenit. A fost angajat la stat si la firme particulare. Cunoaste problemele judetului. Este un om cu simtul umorului, devotat familiei si valorilor traditionale. Ponderat, stabil in cuplu, cu prieteni din copilarie/adolescenta. Toti cei care-l cunosc il respecta si se bazeaza pe el. Este o figura total opusa papagalului de la primarie. Ma mira ca a fost promovat. Nu face casa buna cu palgiatori, repetenti, chiulai, sorcove naziste... Voiati alt tip de politician. Il aveti. De ce dati cu pietre? (Sotia este profesor de istorie -colega de facultate, dovada a stabilitatii sentimentale si moralitatii-, fiul este procuror.) Ce va face de aici inainte... e alta problema. Dar mizez pe ajutorul dvs. sa anuntati eventualele greseli ale domnului prefect. Eu cred ca va fi dat jos repede, caci este o figura contrastanta cu fauna ce ne conduce de 23 de ani. Un singur defect (ca la toti politicienii nostri; in functii sau candidati): nu stiu sa fi convins o firma (legal) sa sponsorizeze un act de cultura , ceva... Cum nu a fost om de afaceri, nu are nici o problema cu DNA, ANI etc. Ii urez succes! Poate rezolva si cu sponsorizarile, cate ceva...

admirator
17 noiembrie 2012
precizez

ca 'admirator' este pseudonimul meu... nu va ganditi la prostii! De altfel, cred ca prezenta la vot a tuturor constantenilor poate rezolva starea de lucruri actuala. Votati ARD!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Septembrie 2012
Stire din Fun : Jurnalul unui prefect maghiar  ajuns la olteni
Pagina a fost generata in 1.9098 secunde