Eugen Tomac: "PMP va deveni a treia formațiune politică din țară"

364
Eugen Tomac:

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Eugen Tomac, a declarat, ieri, că, în urma alegerilor administrative din acest an, PMP va deveni a treia formațiune politică din țară ca număr de aleși locali. 


"PMP va merge în campania electorală cu candidați în toate localitățile din România. Avem target să intrăm în toate consiliile județene, în toate consiliile municipale, în toate orașele, comune mari și peste tot unde vom reuși, să închegăm echipe puternice. Obiectivul PMP asumat este de a obține un procent de plus 10% în alegeri, un obiectiv îndrăzneț. Suntem convinși că, după alegerile locale din acest an, PMP va deveni a treia forță politică din punct de vedere al numărului de aleși locali: primari, consilieri județeni, consilieri locali. La ora actuală, aproape 2.500 de candidați PMP sunt pregătiți să intre în bătălii pentru alegerile locale", a declarat Eugen Tomac, la B1TV. 


În altă ordine de idei, liderul PMP nu a exclus ideea de a susține candidați comuni în orașe sau municipii mari, în funcție de consensul stabilit cu alte partide anti-PSD, eventual cu PNL și USR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4466 secunde