PMP propune eliminarea subvențiilor pentru partidele politice

317
PMP propune eliminarea subvențiilor pentru partidele politice - eugentomacfb-1580244231.jpg
Partidul Mișcarea Populară (PMP) va depune, săptămâna viitoare, o inițiativă legislativă prin care propune eliminarea subvențiilor pentru partidele politice, a anunțat, ieri, liderul formațiunii, Eugen Tomac.


El consideră că există o criză legată de resurse și acestea pot fi obținute din eliminarea subvențiilor alocate partidelor politice, care pot funcționa cu un minim necesar. 


"PMP propune ca Parlamentul să adopte în această sesiune o inițiativă legislativă pe care noi o vom depune. Este inadmisibil să risipim foarte mulți bani pentru activitatea partidelor politice. Partidul nostru va propune eliminarea subvențiilor pentru partidele politice. Este un lucru de nepermis ca în viața politică românească să existe partide care n-au participat la alegeri, au participat doar la jocuri de culise și să beneficieze de subvenții. Credem că această economie pe care o vom face la bugetul de stat va fi foarte utilă pentru guvern pentru a găsi bani în plus și pentru pensii și pentru alocații. Cred că partidele își pot desfășura activitatea cu un minim necesar, astfel încât să facem economie la bugetul de stat", a declarat Eugen Tomac, citat de Agerpres, la Parlament. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3153 secunde