S-au decis! Cu cine vor vota, duminică, cei de la PMP

323
S-au decis! Cu cine vor vota, duminică, cei de la PMP - pmp-1574288138.jpg
Președintele PMP, Eugen Tomac, anunță că el și colegii săi de partid vor vota pentru Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, excluzând varianta unui boicot. 


"Îmi pare rău că nu am avut o dezbatere serioasă în al doilea tur între primii clasați. PSD merita prezentat așa cum este astăzi la vârf, cu Viorica Vasilica Dăncilă candidat în finala prezidențială. Pentru mine, democrația înseamnă multă, foarte multă dezbatere și luptă pentru idei, de aceea îmi doream această confruntare. Nu a fost, dar, dincolo de acest lucru, există o realitate. Duminică trebuie să votăm. Așa că votul meu și al colegilor mei va merge spre președintele Klaus Iohannis, nu putem boicota, nu avem voie să stăm acasă, trebuie să mergem și să votăm împotriva PSD, împotriva mediocrității din politică", a scris Tomac pe Facebook. 


În opinia sa, există o singură opțiune pentru membrii PMP la votul din 24 noiembrie. 


"În această finală nu există un rău mic sau mai mare, pur și simplu nu există decât o singură opțiune. Un vot rațional pentru o Românie care să rămână atașată valorilor euro-atlantice", a precizat Tomac.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2954 secunde