Sportivii celebri îndeamnă electoratul european:

"Fă mișcare, mergi la vot!"

400

Articole de la același autor

Exercitând o oarecare influență asupra fanilor și a publicului și având totodată capacitatea de a mobiliza, sportivii se implică frecvent în campaniile electorale. În acest sens, potrivit informațiilor furnizate pe site-ul oficial al Parlamentului European, în contextul actualei campanii pentru alegerile europarlamentare se implică cinci fotbaliști cunoscuți și doi cicliști.
În vreme ce fotbalistul de origine portugheză Luis Figo consideră că "nu există victorie fără eforturi și nici democrație fără alegeri", românul Cristian Chivu este de părere că alegerile europene vor decide "viitorul copiilor noștri". Spaniolul David Villa speră că europenii se vor prezenta în număr mare la urne, iar Carlos Marchena ne aduce aminte de faptul că "fiecare vot contează".
Fiind de părere că alegerile înseamnă exprimarea opiniilor, olandezul Hedwiges Maduro s-a implicat și el în campania pentru PE. Frații Andy și Fränk Schleck, cicliști, cer europenilor să iasă la vot, îndeosebi pe vreme de criză. Mesajul comun al acestor sportivi este "Fă mișcare, mergi la vot!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7614 secunde