Fabrică pentru producerea energiei termice și electrice, la Medgidia

818
9
Primarul din Medgidia, Marian Iordache, continuă proiectele începute, astfel că buna colaborare transfrontalieră dintre localitățile Medgidia și Silistra (Bulgaria) se va concretiza printr-un proiect privind construirea unei fabrici de producere a energiei termice și electrice.

Proiectul va fi realizat cu fonduri europene și presupune construirea a două fabrici, una la Medgidia și alta la Silistra, care, prin arderea deșeurilor menajere, vor produce energie electrică și termică.

Ambele fabrici vor fi construite anul viitor, în prezent proiectul fiind la faza de întocmire a studiului de fezabilitate. 

Comentează știrea

Jeny
19 martie 2012
primarul demolator

Proiecte peste proiecte, promisiuni peste promisiuni, minciuni peste minciuni , acesta este tactica lui Iordache de a mai castiga un mandat de primar la Medgidia, aceeiasi ca in anul 2008 !!! Cand vreodata vei construi tu Marian Iordache o fabrica la Medgidia ??? Ai muncit in una si ce s-a ales de ea ??? Ai taiat-o si ai vandut la fier vechi !!! La inceputul mandatului ne-ai promis ca vei construi o ,,Fabrica de matrite " !!! Unde e acea fabrica Iordache !!! In visele tale ??? Chiar ne crezi tampiti ??? Lasa-ne si dute ca ne e greata de tine si de gasca ta de pnl-isti !!!

daniela
19 martie 2012
proiecte

bravo domn primar,este de bine.care matrite ? n-a fost vorba de matrite ci de MARITE(alint de la mariute).

medgidian
19 martie 2012
vai de capul tau Iordache!

Mai,Iordache,oare mai ne minti tu mult? Pai,mai,mincinosule,ce ai facut tu,timp de 4 ani la Medgidia? acum,la sfarsit de mandat ar trebui sa spui ce ai facut,nu ce vei face. Oare cat tupeu poti avea sa dai asemenea anunturi? Si apropo,pe banii cui dai tu asemenea anunturi? Ai nostri,ai contribuabililor? Nu ai facut nimic bun in Medgidia,Nu esti primarul care-i trebuie Medgidiei. Esti chiar un demolator. Pleaca,mincinosule si nu te mai intoarce,ca pe unde ai trecut ai lasat numai mizerii.JOS IORDACHE ! sa vina Moinescu sa realizeze Parcul Industrial !

CORCODEL
19 martie 2012
DANDANACHE

AGAMITA DANDANACHE ne livreaza iar minciunile din capul lui sec ! Fabrica de energie din deseuri ? Deseuri sunteti voi , gasca de mafioti cu tine si Ivanca in frunte ! Pe voi sa va arda la fabrica ta de impachetat fum ! Nu te mai cred nici cainii de pe strada , nici gunoaiele neridicate de luni de zile , nici gropile de pe strazile noastre , nici podul care cade , nici hotii care ne dau in cap ! LASA-NE , LASA-NE !

soferul
19 martie 2012
cade podul,Iordache,mincinosule !!!!

cade podul,baaaa,bai,jagardache,cade poduuuul !!!!!!gunoiele au imputit Medgidia,baaa!!!!!! Arzate-ar focul sa te arza!!!!!!Iordacheee,pleacaaaa!!!!!!Lasa-neeee !!!!!!Mincinosuleeee!!!!!!

SFATUITORUL
19 martie 2012
IORDACHE NU MAI ESTE VOIT DE MEDGIDIA

MAI,iORDACHE,MAI BAIETE,TU NU TI-AI DAT SEAMA NICI ACUM CA MEDGIDIA NU TE MAI VREA? DE CE NU AI FACUT PROIECTUL ASTA IN ACEST MANDAT? UITA-TE IN TOT ORASUL SI VEZI CE MIZERIE ESTE SI APOI SA MAI FACI PROMISIUNI DESARTE. NE-AI MINTIT DESTUL. INTELEGE ODATA PT. TOTDEAUNA CA NU MAI AI NICIO CREDIBILITATE IN ORASUL ASTA.TREBUIE OARE SA-TI DESENAM CA NU TE MAI VREM? O SA FACEM SI TREABA ASTA,CA SA INTELEAGA TARTAGUTA AIA A TA . DACA VREI SA TE FACI DE RASUL RASULUI,INSCRIE-TE IN CURSA ELECTORALA. DEJA TI-AI SEMNAT VERDICTUL:INCOMPETENT SI MINCINOS.

claudia
19 martie 2012
marean ispirescu

Despre care proiecte vorbesti,Iordache ca tu in afara de improprietarirea colaboratorilor si sustinatorilor tai si instaurarea RAJA nu ai facut nimic.Daca este sa ne uitam la ce a facut Iordache in mandatul sau vedem ca tot ce a promis in campania trecuta au fost vorbe goale. Daca s-ar intoarce Ispirescu ar fi invidios pe Marean ca are atata imaginatie si ticluieste povestile mai bine decat el. Tot ce a continuat Iordache au fost proiectele lui Moinescu dar de acum incolo nu mai are ce continua ca nu are nici un proiect. Si pentru a va convinge va rog sa cititi Gramusteanu http://gramusteanul.blogspot.com/2012/03/pseudo-idiotul.html#comment-form. Asa ca Iordache lasa-te de povesti si fa si tu ceva bun pentru orasul asta: PLEACA SI NU TE MAI INTOARCE !

George Mucianu
22 martie 2012
sa traiti

Nu il mai jigniti pe Marian. Eu am facut asta si acum regret. Trebuie sa il lasam sa isi faca treaba. Sa votam continuitatea

George Mucianu
23 martie 2012
sa traiti

Votati Marian Iordache L-am ajutat in campanie si nu imi pare rau

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2531 secunde