"Familia Saraiu" a fost în sărbătoare. Primarul Dorinela Irimia, la moment aniversar

568

Articole de la același autor

Sosirea primăverii a fost întâmpinată așa cum se cuvine în comuna Saraiu, șeful administrației locale, Dorinela Irimia, fiind sărbătorita de onoare a comunei în prima zi de mărțișor. 
Drept urmare, zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă, la Căminul Cultural din localitatea Saraiu, unde primarul localității și-a serbat ziua de naștere cu bucate tradiționale și muzică de calitate. Nenumărați locuitori, dar și prieteni de suflet ai edilului au ținut să-i fie aproape celei care, în decurs de numai un an și jumătate de la preluarea mandatului de primar, a schimbat în bine fața comunei Saraiu. 
Printre invitați, s-au numărat și personalități marcante ale vieții politice, fostul senator UNPR Sorin Serioja Chivu venind de la București în mod special pentru a o felicita pe Dorinela Irimia de ziua sa de naștere.
Totodată, a dorit cu orice preț să-i fie aproape și șeful de partid, mai exact președintele UNPR Constanța, George Lipoveanu. 
"Îi urez multă sănătate și La mulți ani! Doamna Irimia merită tot res-pectul nostru și al colegilor. Este singurul primar UNPR din județ și cred că am făcut o alegere bună. Aș vrea să le urez o primăvară fru-moasă și doamnelor din localitate", a spus președintele UNPR Constanța, George Lipoveanu. 
În altă ordine de idei, pe lângă locuitori, printre invitați au fost și colegi din administrația publică locală a județului Constanța, dar și prieteni de la alte partide. Deși emoționată, Dorinela Irimia a fost, ca de fiecare dată, o gazdă primitoare pentru toți cei care au venit încărcați cu flori și cadouri să-i ureze "La mulți ani!". 
"Familia Saraiu este alături de mine în această zi. Numai împreună vom putea atinge obiectivele propuse. La rândul meu, urez tuturor doamnelor și domnișoarelor din Saraiu, Dulgheru și Stejaru o primăvară frumoasă și caldă", le-a transmis tuturor primarul Dorinela Irimia. 
Și, pentru ca toată lumea să fie mulțumită, ea a adăugat că pregătește și alte surprize. Mai exact, femeile din Saraiu, Dulgheru și Stejaru vor participa, pe 8 Martie, la o petrecere organizată de autorități, iar pe 9 Martie, și bărbații vor avea parte de o surpriză.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6773 secunde