Felicia Ovanesian, numită vicepreședinte la PNL Constanța

947
2
Felicia Ovanesian, numită vicepreședinte la PNL Constanța - feliciaovanesiannumitavicepresed-1412960268.jpg

Articole de la același autor

Biroul Politic Teritorial Constanța a Partidului Național Liberal a validat la ultima ședință, propunerea președintelui interimar al BPM Constanța, Robert Boroianu, de cooptare în Biroul Politic Municipal Constanța al PNL a Feliciei Nadina Ovanesian. Aceasta va ocupa funcția de vicepreședinte al BPM al PNL Constanța și va coordona Departamentul pentru Politici, Justiție și Drepturi Cetățenești din cadrul organizației municipale PNL Constanța. Felicia Nadina Ovanesian este avocat al Baroului Constanța și a fost președinte interimar al Organizației Municipale a Partidului Mișcarea Populară după demisia profesorului Mihai Gârțu.


Comentează știrea

Gogu
11 octombrie 2014
Aranjor

Dna Orgasmian este unu din cei mai mari aranjori de procese trucate. Este omul lui Danutz Grasutz fost pdlist. Danutz Grasitz il are pe Florinel la UNPR, pe Tanase a lui Barda la PNL, pe Orgasmian la PMP. După ce a înțeles soarta PMP si mutat omul la PNL. Succesuri nealterabile !!!

constanteni
2 martie 2015
o mutanta

Aceasta individa despre care toata lumea spune ca este escroaca SI mafioata din justitia ctei.rusine,femeie barbat.nu Ai copiii,Dar iti bati joc de copiii altora.o frustrata SI neimplunira care nu face decat Rau.Si face umbra degeaba pamantului.nu are nicio realizare.sa.ti fie rusine ptr CE faci.tu nu faci avocatura,faci mizerii,ASA cum esti Tu.o mizerie umana.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3543 secunde