Felix Stroe a intrat oficial în cursa pentru șefia PSD Constanța

310
2
Felix Stroe a intrat oficial în cursa pentru șefia PSD Constanța - stroefelixjpg3-1435497892.jpg

Articole de la același autor

Membrii social democrați de la Constanța speră ca, astăzi, la alegerile pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Constanța, criza din partid să se termine.

Scandalurile legate de corupții din partid au zdruncinat din temelii PSD. Atât la nivel național, dar și la nivel local, norii par a se fi adunat peste partidul cel mai puternic din România, până nu demult. Și demisia liderului Radu Mazăre a clintit organizația de la malul mării. O parte a membrilor au ales să părăsească corabia social democrată, în timp ce ceilalți au ales să rămână pe baricadă.

Sâmbătă, odată cu desemnarea lui Decebal Făgădău drept șeful Organizației Municipale a PSD, membrii de partid au respirat ușurați. Aici, lucrurile vor intra pe un făgaș normal. Emoții mai sunt pentru viitorul lider care va prelua conducerea Organizației Județene a PSD.

Felix Stroe este singurul candidat care și-a anunțat, ieri, pe ultima sută de metri, candidatura. Voci din interiorul partidului l-au dat drept câștigător pe Felix Stroe încă de săptămâna trecută. În cursul zilei de astăzi, vom vedea dacă se va mai înscrie în cursă vreun membru social democrat.

Potrivit statutului, pretendenții la conducerea PSD își pot depune candidatura inclusiv în ziua alegerilor. Amintim că alegerile pentru funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Constanța vor avea loc astăzi, începând ora 17, la Casa de Cultură. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Georgica
29 iunie 2015
PSD Constanta

Alt mare securist cu staif dl Stroe.Am ajuns un orasi si o tara de rahat cu parlamentari nostri de 25 de ani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5457 secunde