Cine își dorește să conducă PSD Constanța

324
Cine își dorește  să conducă  PSD Constanța - psdbun-1435248987.jpg

Articole de la același autor

Alegerile pentru desemnarea președintelui Organizației Municipale a PSD Constanța vor avea loc mâine. Până în prezent, pentru șefia acestei organizații, singurul care și-a exprimat intenția și și-a depus candidatura este primarul Decebal Făgădău.

Dacă la municipiu lucrurile sunt clare, la organizația județeană a PSD, actuala echipă a avansat numele șefului interimar al partidului, senatorul Nicolae Moga, și pe cel al lui Felix Stroe, membru în Biroul Permanent Județean.

Secretarul general al organizației, Cristinel Dragomir, declara, în cadrul unei conferințe de presă, că membrii PSD cu care a stat de vorbă ar opta pentru ambele variante. Însă, voci din interiorul partidului îl dau drept candidat și câștigător pe Felix Stroe. Susținătorii lui sunt de părere că acesta ar face treabă bună, dacă va prelua frâiele PSD Constanța.

Amintim că alegerile pentru șefia organizației județene a PSD au fost programate a avea loc mai devreme, pe data de 29 iunie. Însă, până în prezent, niciun candidat nu și-a depus candidatura pentru șefia partidului. Potrivit statutului, pretendenții la conducerea PSD își pot depune candidatura inclusiv în ziua alegerilor.

Rămâne de văzut dacă Nicușor Constantinescu va participa la alegeri. Statutul îi permite să participe la această conferință și chiar să ia cuvântul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.764 secunde