Femeile liberale din Constanța, în vizită la Palatul Parlamentului

330
2
Femeile liberale din Constanța, în vizită la Palatul Parlamentului - liberaledinconstanta-1435249306.jpg

Articole de la același autor

La invitația deputatului liberal Mihai Tararache, un grup de 40 de femei, membre ale Organizației Municipale de Femei a PNL Constanța, însoțite de cele două copreședinte Adriana Câmpeanu și Daniela Oancea, au avut prilejul să viziteze, miercuri, Parlamentul României.

Îmbrăcate în iile tradiționale românești, ele au asistat la lucrările în plen ale Camerei Deputaților, dar au avut și posibilitatea să susțină și să aducă în atenția deputaților de la Comisia de Muncă și Comisia de Agricultură PNL câteva probleme legate de legislația existentă și de posibile modificări aduse acesteia.

"A fost o primă acțiune a Organizației Municipale PNL Constanța la care au participat birourile municipale reunite, a fost un succes și îi mulțumim domnului deputat Mihai Tararache pentru această oportunitate", a declarat copreședinta Organizației Municipale de Femei, Adriana Câmpeanu.

Celebrarea iei a continuat cu o vizită la "Muzeul țăranului român", femeile liberale constănțene participând la evenimentele care se desfășurau în acest sens acolo. 

Comentează știrea

un cititor
26 iunie 2015
mai cu grijă

Femeile nu pot fi liberale, sau democrate, sau populare, sau mai știu eu cum, doamne ferește.

o cititoare
29 iunie 2015
pe buneee ???

Lasati femeile sa faca si sa fie cum vor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2269 secunde