Alina Gorghiu:

"PNL strânge semnături pentru demiterea lui Ponta"

151
1

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, ieri, că liberalii inițiază o moțiune populară pentru demiterea premierului Victor Ponta.

"În opinia noastră, boala premierului se numește altfel, este boala de putere. PNL a decis, în ședința de unificare, să demareze o moțiune populară. O denumim moțiune populară pentru demiterea lui Victor Ponta, fiind practic un al doilea episod după noiembrie 2014 când prin vot Victor Ponta a fost trimis acasă", a spus Gorghiu. Ea a precizat că PNL inițiază campania de strângere de semnături în acest sens în toate județele.

Liderul PNL a susținut că liberalii cer sprijinul cetățenilor "pentru demiterea unui premier care refuză să facă un gest elementar, un gest de bun simț și de dem-nitate, și anume de a-și scrie demisia".

"România nu-și mai permite un prim-ministru urmărit penal, un premier care fuge de justiție și care nu are respect față de instituțiile statului și față de români", a adăugat Gorghiu.

Copreședintele PNL a admis că moțiunea populară nu poate avea efecte juridice și că această campanie de strângere de semnături se va derula pe toată perioada verii. 

Comentează știrea

Gaju
28 iunie 2015
Demiterea lui Ponta

D-na Gorghiu adunati semnaturi da pe cine puneti,ca toate partidele si parlamentul Ro sant pline numai de hoti,paraca mai aveti un mare hot la C-ta care tot al sutineti din partea PNL sa devina primar Boroianu Robert Aurel.Nu ati facut si testul daca Justitia va ajuta sau aveti relati an Parchete si DNA sa treceti obstacolul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5313 secunde