Primarul MATEI, atac dur: "Nicolae Moga și alți lachei au făcut ca Promenada Mării Negre să se oprească la Hanul Piraților"

1544
6
Primarul MATEI, atac dur:

Articole de la același autor

Primarul Năvodariului, Nicolae Matei, a lansat, pe Facebook, un atac virulent la adresa senatorului PSD Nicolae Moga, pe care îl acuză că blochează proiectele orașului Năvodari pentru interese personale: "Mă deranjează lipsa de recunoștință a oamenilor ! Da, împreună cu Nicolae Moga cu alte "Personalități" foarte importante active și acum pe scena politică a României și alți lachei au făcut ca Promenada Mării Negre să se oprească la Hanul Piraților. Mare pagubă pentru dezvoltarea orașului Năvodari și asta pentru dorința unora de a sări din casele lor de vacanță în curul gol direct în Mare fără să fie deranjați (pe domeniul public, plajă) de muritorii de rând. Fac dovada așa cum se laudă că au influență suficientă pentru a obține orice de la cele mai importante instituții ale statului Român!

Da, investițiile făcute de Mohamed Murad la Năvodari sunt cele mai importante și Eu ca Primar le promovez. Nicăieri în țara asta nu cred că a găsit un Primar mai disponibil să ajute necondiționat în timp ce de Constanța și alte orașe se plângea că i se închidea ușa în bot. Acum și Moga cu Traconul (Arena Regia) și Mohamed vor să-i împiedice pe alții să mai construiască și să investească în turism!", a scris Nicolae Matei pe Facebook. 

Comentează știrea

Moga e un lacheu
17 iunie 2015
Adevarat

si un spagangist

G
17 iunie 2015
Proiect

Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: : [email protected]

un cetățean
18 iunie 2015
bravo

Pentru interesul public Matei își face dușmani cu multă ușurință. Cine îl ajută? Nimeni!

Ion Neculce,invidiosul
18 iunie 2015
Pisania lui Matei de pe Feisbuc

Matei se crede voievod.Spre deosebire de Stefan care ridica cate o biserica dupa fiecare batalie cu turcii,ghiaurul Matei "promoveaza" maretile realizari ale dezvoltatorului Mohamed,dupa fiecare batalie cu PSD Nicolae Moga. Cine a spus ca scrierea medievala s-a invechit ? Niet ! Pe ici pe colo,pe la Navodari si pe aiurea,textul medieval a inflorit.Stefan cel Mare era putin mai modest : "Io Ștefan voievod,domn al țării Moldovei...." In schimb,Primarul Matei a scris:"Da, investițiile făcute.....și Eu ca Primar ...... Nicăieri în țara asta nu cred că a găsit un Primar mai disponibil......" (Eu cu "E" mare Primar cu "P" mare) Ce o fi in mintea lui Matei ? Nu conteaza,Matei se crede voievod.

Mirel
18 iunie 2015
Asa e in tot judetul

Guverneza interesele proprii ale oamenilor politici...Mazare a contruit republica lui cu oamenii lui. Abia astept sa ii vad pe toti dupa gratii, sa putem respira cu totii linistiti.

Constantean
29 iunie 2015
Promenada

Promenada va schimba fata zonei, ne-am putea plimba pe jos sau bicicleta din Constanta pana la Navodari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.58 secunde