De ce au nevoie de "Brățara de vacanță" copiii turiștilor care ajung pe litoral

360
De ce au nevoie de

Articole de la același autor

Radio Vacanța și Crucea Roșie Română, filiala Constanța, anunță lansarea celei de-a șasea ediții a campaniei "Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța - Brățara de Vacanță".

Anul acesta, vor fi oferite 20.000 de brățări din Supertek 1, material asemănător hârtiei cerate, rezistent la apă, pe care se vor trece câteva elemente de identificare pentru a face ușoară găsirea copilului dacă se pierde pe plajă. Brățara va fi personalizată cu numele copilului, un număr de telefon al părinților și numărul de telefon al Radio Vacanța.

Brățările vor fi distribuite pe plajă și prin intermediul farmaciilor independente semnalizate Vivat din toată țara, dar și în unitățile hoteliere care își vor dori acest produs, la recepție. De asemenea, vor fi tipărite și distribuite 25.000 de hărți cu stațiunile de pe litoral, dar și cu traseele turistice din Dobrogea prin intermediul proiectului i-tour.ro.

Campania "Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanța" se desfășoară în perioada 1 iunie - 1 septembrie și presupune ieșiri pe plajă, cu voluntarii de la Crucea Roșie - filiala Constanța, în toate stațiunile. Ca o noutate, anul acesta Brățară de Vacanță va ajunge și în Delta Dunării.

Voluntarii vor ieși pe plajă cu multe surprize pentru cei mici și părinții acestora. Aceștia vor oferi turiștilor, pe lângă utila brățară de vacanță, și mingi de plajă, colace, baloane și multe alte surprize.

Brățara de Vacanță este destinată familiilor care ajung în vacanță în stațiunile de pe litoral, interesate de siguranța copiilor lor, grupurilor de copii veniți în tabără sau cantonament alături de profesori, antrenori sau educatoare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4853 secunde