Femeile social democrate, cadouri simbolice de 8 Martie pentru personalul de la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa

304
Femeile social democrate, cadouri simbolice de 8 Martie pentru personalul de la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa - spital-1678284147.JPG

Articole de la același autor

Peste 20 de reprezentante ale organizației de femei a Partidului Social-Democrat Constanța au ales să-și înceapă ziua de 8 martie dăruind un cadou simbolic și o floare cu ocazia “Zilei Internaționale a Femeii ”, unui număr de 300 de femei, doamne și domnișoare – medic, asistente medicale, infirmiere, precum și pacientelor aflate în secțiile maternitate, neonatologie și oncologie, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”, Constanța.

Acesta este al paisprezece-lea an, consecutiv, când Organizația Județeană de Femei a PSD Constanța este alături de pacientele internate în spital, în perioada zilei de 8 Martie. Fie că sunt internate pentru că au dat naștere unor ființe gingașe, fie că așteaptă din clipă, în clipă venirea pe lume a unui copil, ori se află, din păcate în suferință, internate pe secția de oncologie, au primit astăzi vizita unor doamne cu suflet, dar și o floare ca semn al prețuirii și respectului.

„La mulți ani, dragile noastre doamne și domnișoare!

O primăvară cu sănătate, liniște, pace și normalitate !

Să fiți mereu înconjurate de respectul, afecțiunea și aprecierea celor dragi!” , a declarat președintele Organizației de Femei a PSD Constanta, Mariana Gâju.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3596 secunde