Filiala Constanța a ACoR își va alege președintele, astăzi

154
Reprezentanții Filialei Constanța a Asociației Comunelor din România se vor întruni, astăzi, începând cu ora 11.00, în Aula Bibliotecii Județene I.N. Roman pentru lucrările ședinței extraordinare a Consiliului Director.

Pe ordinea de zi a întrevederii se află alegerea și aprobarea structurii Consiliului Director pe funcții, respectiv cea de președinte, cea de prim-vicepreședinte, cele două scaune de vicepreședinți, funcția de secretar și restul de patru membri.

Reamintim că, în cadrul ultimei ședințe ACoR, au fost aleși ca membrii ai Consiliului Director următorii primari: Ancuța Bela, Marian Gălbinașu, Valentin Vrabie, Mariana Gâju, Cristian Cîrjaliu, Vasilică Delicoti, Dumitru Chiru, Cristian Telehoi, Gheorghe Murat. La momentul respectiv nu s-a putut alege un președinte din cauza faptului că patru dintre cei nouă membri ai Consiliului Director au votat pentru Vrabie, alți patru au votat pentru Cîrjaliu, în timp ce fostul președinte al Asociației, Mariana Gâju s-a votat pe sine de două ori. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6716 secunde