Florian Constantin revine în cursa pentru conducerea PDL Constanța

2574
Florian Constantin revine în cursa pentru conducerea PDL Constanța - 9aa3481d565216faa912702eec881377.jpg
După ce Biroul Permanent Național al PDL a anunțat, ulterior ședinței din 23 august, deblocarea alegerilor interne din cadrul partidului, în rândul democrat liberalilor constănțeni s-a făcut simțită o oarecare revigorare. Astfel, senatorul Mircea Banias și Paul Brânză și-au reafirmat intenția clară de a candida pentru șefia Organizației Județene a PDL Constanța, în vreme ce Adrian Manole a declarat că aspiră în continuare la conducerea Organizației Municipale. La momentul respectiv, nu la fel de sigur s-a arătat pe marginea unei noi candidaturi deputatul Maria Stavrositu.
Ei bine, în cursul zilei de vineri a apărut un contracandidat sigur pentru Adrian Manole, în persoana actualului lider interimar de la municipiu, Florian Constantin. Prezent la ședința Biroului Permanent Județean de vineri după amiază, Florian Constantin a refuzat să facă orice comentarii vizavi de candidatura sa, singura sa declarație fiind, de fapt, o confirmare: "Da, candidez!". Dincolo, însă, de această afirmație, actualul președinte interimar nu a mai făcut alte precizări.
Rămâne, însă, de văzut dacă acesta va candida și împotriva Mariei Stavrositu sau în locul ei. Reamintim că Florian Constantin este liderul interimar al organizației din vara lui 2008.
Întrebat despre inițiativa lui Constantin, Mircea Banias a explicat, după ședința de BPJ, că acesta "și-a exprimat intenția să candideze, dar deocamdată nu s-au depus candidaturi".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2429 secunde