Florin Chelaru: "Nu intră în discuție schimbarea viceprimarului la Năvodari"

689
Dacă la Murfatlar a fost deja pusă în aplicare una dintre prevederile parteneriatului de guvernare, potrivit căreia în localitățile unde există un primar pesedist ar putea să fie numit un viceprimar pedelist, viceprimarul liberal Ion Vlădoi fiind deja înlocuit cu social-democratul Nicolae Crivineanu, la Năvodari lucrurile par să stea altfel.
Potrivit actualului viceprimar Florin Chelaru (PNL), "nici nu intră în discuție schimbarea viceprimarului". "Nu au existat discuții pe această temă și nu văd de ce ar trebui să fiu înlocuit", a explicat el. Din perspectiva sa, coaliția PSD-PD-L funcționează bine la Năvodari întrucât există un dialog corect și bunăvoință din partea celor două formațiuni pentru a asigura buna funcționare a administrației locale. "Sunt sigur că la următoarea ședință de Consiliu Local proiectele vor fi susținute inclusiv de către consilierii democrat-liberali", a declarat optimist el.
Chelaru a negat varianta unei echipe de tipul Nicolae Matei (PSD) și Tudorel Calapod (PD-L) în funcția de viceprimar. În opinia sa, "relația lui Calapod cu primarul nu este una fericită pentru Năvodari", actuala formulă de conducere fiind cea mai bună pentru oraș.
Mai mult, Chelaru a eliminat posibilitatea de a fi exclus din PNL. "Nici nu se pune problema să fiu dat afară din partid sau să părăsesc eu formațiunea", a încheiat ferm el.
Președintele Organizației Județene a PNL, Gheorghe Dragomir, a negat, la rândul său, varianta excluderii lui Chelaru din partid. Pe de altă parte, el a susținut că există șanse ca funcția de viceprimar să revină la un moment dat coaliției. "Dacă trebuie să se respecte protocolul încheiat la nivel național și dacă Năvodariul nu poate funcționa altfel, atunci vor recurge și la schimbarea vice-primarului. Hotărârea le aparține. Este decizia lor", a precizat Dragomir.
Corina POPESCU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8492 secunde